“Там предизвикателствата на пазара за следпродажбено обслужване на автомобили бяха посрещнати с конкретни решения.”

11 ноември 2023, 9:30

Търговското изложение се проведе от 31 октомври до 2 ноември, като събра производители, доставчици, дистрибутори и търговци на дребно на автомобилни части и технологии за автомобилния пазар. Там предизвикателствата на пазара за следпродажбено обслужване на автомобили бяха посрещнати с конкретни решения.

В изложението участва и полската фирма WUZETEM, производител на прецизни стоманени компоненти за превозни средства, машини и оборудване, която предлага цялостни решения за прецизна механика за производители и дистрибутори от автомобилната, селскостопанската, оръжейната и тежката промишленост. Фирмата е специализирана в производството на дюзи, инжектори, бутални елементи, части за дизелови инжектори WUZETEM, които ежедневно се използват в регенерационните сервизи в цял свят. Дюзите за дизелови инжекционни системи се използват в автомобили на такива известни марки като Toyota, Mercedes-Benz, BMW и др. Продуктите WUZETEM се предлагат в 47 държави по целия свят.

Участието на WUZETEM в толкова важно търговско изложение за пазара на резервни части за автомобили е важно не само за самия отрасъл, но и за присъствието на продуктите на WUZETEM на пазара в САЩ. В тази област фирмата има доминираща позиция като доставчик на компоненти както за автомобилната индустрия, така и за железопътната промишленост. Дружеството продава повече от 40 % от продукцията си в САЩ и заявява, че ще увеличи дела си на този пазар през следващите години.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!