TotalEnergies представя своето решение Quartz Box. Това са кутии с кран за масло.

11 септември 2024, 13:22

TotalEnergies представя своето решение за опаковане на двигателни масла, наречено Quartz Box. Продуктът има за цел да увеличи удобството при употреба и да намали въздействието върху околната среда едновременно.

Quartz Box: в името на опазването на околната среда, рециклирането и удобството

Основната причина за създаването на Quartz Box е идеята за по-лесно рециклиране на опаковките от масло. Картонените, правоъгълни контейнери с торбичка с кран вътре имат за цел значително да намалят количеството отпадъци. Нещо повече, Box трябва да намали използването на пластмаса с до 86% в сравнение с традиционните 20-литрови туби.

Рециклирането обаче не е всичко, тъй като TotalEnergies гарантира, че Quartz Box ще бъде по-удобен и за механиците, и за транспортната индустрия. Благодарение на формата и размерите, съхранението трябва да бъде по-удобно, а управлението на логистиката по-ефективно. За сервизите, според компанията, ще помогне начинът на наливане, който минимизира риска от изтичане и осигурява по-голям контрол по време на смяната на двигателното масло.

Quartz Box е част от стратегията на компанията, според която се планира устойчиво развитие, екология и стремеж към намаляване на отпадъците и ограничаване на въглеродния отпечатък.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!