FIGIEFA Conference 2024

4 октомври 2024, 7:52

Организацията FIGIEFA съобщи подробности за конференцията, която ще се проведе на 24 октомври. Събитието под мотото “Независимият пазар на резервни части за автомобили: движеща сила на европейската конкурентоспособна, устойчива и достъпна мобилност”, ще събере ключови заинтересовани страни, лидери в индустрията и лица, вземащи решения. По време на събитието ще бъдат обсъдени спешни проблеми и тенденции, влияещи на пазара на резервни части за автомобили.

FIGIEFA Conference 2024 – програма

Благодарение на впечатляваща група от говорители и панелисти, конференцията ще засегне широк спектър от теми, включително пазарни тенденции, технологичен напредък и регулаторни предизвикателства, които оформят пейзажа на независимия пазар на резервни части за автомобили, и по-специално дистрибуцията на части.

Участниците могат да очакват ценни прозрения от експерти, създаване на контакти в рамките на индустрията и участие в дискусии за бъдещето на мобилността в Европа. По време на най-важните сесии ще бъдат засегнати следните теми:

  • Преглед на политиката на Европейската комисия по отношение на цифровата трансформация;
  • Основни констатации от проучването, разработено от Roland Berger съвместно с FIGIEFA относно “Значението на IAM за европейската (автомобилна) индустрия”
  • Дискусии за влиянието на дигитализацията и технологичните иновации върху дистрибуцията на части и предоставянето на услуги.
  • Експертни прозрения относно инициативите за устойчиво развитие и ролята на независимите дистрибутори в насърчаването на екологични практики.

– FIGIEFA кани всички свои членове и партньори да се присъединят към нас в информирането за конференцията и генерирането на ентусиазъм около нея. – казва Мадс Енгберг, Президент на FIGIEFA. – Тази конференция представлява уникална възможност за свързване с влиятелни личности в автомобилната индустрия и изследване на съществения принос на независимия пазар на резервни части за икономиката и мобилността на Европа. – добавя той.

FIGIEFA е Международната федерация на независимите автомобилни дистрибутори, създадена през 1956 година. Тя обединява и представлява интересите на фирмите, занимаващи се с търговия на авточасти на едро и дребно, както и независимите сервизни мрежи. Целта на FIGIEFA е да поддържа свободна и честна конкуренция на пазара на резервни части, както и в областта на сервиза и ремонта на превозни средства. Организацията е политически представител на независимите дистрибутори на авточасти пред Европейския съюз и институциите на ООН.

Конференцията FIGIEFA 2024 ще се проведе на 24 октомври 2024 г. в хотел Renaissance в Брюксел. Групата MotoFocus е медиен патрон на това събитие.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!