Спирачни комплекти, съответстващи на стандарта Euro 7, достъпни за по-широка група превозни средства

10 октомври 2024, 10:15

Решението на фирма Brembo, Beyond Greenance Kit, съответстващо на стандарта Euro 7, ще бъде достъпно за още по-широка група автомобили.

Brembo обяви разширяване на офертата Brembo Beyond Greenance Kit. Екологичното решение, чието име произлиза от думите “GREEN” и “PERFORMANCE”, ще бъде въведено за седан автомобили.

Спирачният комплект Brembo Beyond Greenance Kit съответства на стандарта Euro 7, значително намалява емисиите на PM10 и PM2,5 (с 80%), влияе върху намаляването на общата цена на притежание на превозното средство, като същевременно все още осигурява високи показатели.

Това решение е много по-трайно, благодарение на което позволява да се намали общата цена на притежание на превозното средство, средно дори с 15%. Този вид икономии в експлоатацията на превозното средство са приоритет за професионалисти, пътуващи на дълги разстояния, собственици на леки търговски автомобили и флоти, както и за шофьори на седани.

Комплектът Greenance Kit се състои от гама спирачни дискове от алуминиева сплав и специални накладки, които обогатяват офертата на Brembo на афтърмаркет пазара. Комплектът е преминал хомологационни тестове ECE-R90, както и най-строгите пътни тестове, проведени от техниците на фирмата, в съответствие с най-високите стандарти на Brembo.

Комплектът Greenance Kit е част от новата продуктова линия Brembo Beyond, предлагаща екологични резервни части за всички нови типове превозни средства.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!