The bright side of light. AIC Germany lights up in original quality

3 март 2022, 7:28

Сезонът с по-кратък ден обикновено не само влияе на ума, но също така може да създаде опасност, ако осветлението на автомобила внезапно спре да работи правилно или дори се повреди.  Досега на вторичния пазар почти няма заместители на висококачествено осветително оборудване.

AIC Germany, специалистът по резервни части от Хамбург, иска да промени това и понастоящем предлага голям избор от оригинални осветителни тела на сравними пазарни цени. Когато става въпрос за компоненти, свързани с безопасността, не може да се спестява на качеството. Повреденото осветление автоматично води до неуспешно преминаване на задължителния технически преглед.

Предлага се широка гама от източници на светлина, като мигачи, задни светлини, осветление на регистрационните табели, фарове и много др. На пазара има голям избор от резервни части. Въпреки това, качествени резервни части за оригинално оборудване се предлагат само от AIC. Електронните компоненти са особено податливи на повреди от удар, износване и корозия. В крайна сметка, освен тъмнината, има и други естествени фактори, като дъжд или мъгла, които могат да затруднят видимостта. Важни са също така правилно функциониращите къси светлини или задни фарове за мъгла.

Поради тези причини фирма AIC реши да разшири продуктовата си гама на разумни цени и да помогне на сервизите да получат добро качество и широка гама от автомобилни светлини с оригинално качество от независимия вторичен пазар.

В AIC Germany понастоящем можете да намерите общо 265 резервни части за осветление с оригинално качество за широка гама от превозни средства. Повече ще се появят в близко бъдеще. Достатъчно е да прегледате каталога с резервни части или да попитате доверен търговец на едро.

Прекарайте безопасно зимата и останете в добра форма.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!