Ви поканим на националния етап от състезанието „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“

11 април 2022, 15:38

Имаме удоволствието да Ви поканим на националния етап от състезанието  „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС. В него ще участват победителите от 6-те регионални шампионата за ученици от професионалните технически гимназии и отборът на училището-домакин – ПГМ Сливен. Повече информация за регионалния етап на състезанието можете да намерите в прикачени файлове Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“ 2022 и тук: https://www.youngcarmechanic.bg/novini.

Индивидуалният победител в националната надпревара ще представи страната ни в международния финал Young Car Mechanic в Унгария, с награден фонд от над 20 000 €.

Заповядайте на:

17 април 2022 г., неделя, от 9:30 часа в ПГМ Сливен (ул. „Стефан Султанов“ №9), където ще се проведе състезанието за „Най-добър водач на МПС“.
От 11:30 часа ще бъде тържественото награждаване на победителите в индивидуалното и отборно класиране в категориите: „Най-добър млад автомонтьор“ и „Най-добър водач на МПС“. Те ще получат подаръци от Bosch, Schaeffler, Febi, Meyle, Denso, ZF, Shell, MANN-FILTER, Filtron и Q-Service.

Състезанието за най-добър автомонтьор ще се проведе на 16 април 2022 г., събота, от 9:00 часа в ПГМ Сливен – учебен автосервиз. Изпълнението на практическите задания ще бъде оценявано от Комисия от български и чуждестраннипредставители от най-големите компании за aвтомобилни компоненти/части и автосервизно оборудване Bosch, Schaeffler, Continental, Febi, Meyle и Shell.

Състезанието за „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“ се организира от Министерството на образованието и науката и „Интер Карс България ЕООД“. Програмата на националния финал можете да видите в прикачен файл Програма НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ ПО ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ.

Повече информация за състезанието можете да намерите тук: https://www.youngcarmechanic.bg/

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!