Ако няма въздух…

5 май 2022, 8:00

Ако няма въздух…

…тогава е време за оригиналната резервна част от фирма Dunlop в AIC Germany

AIC Germany от Глинде до Хамбург е фирма, специализираща се в активното решаване на проблеми в областта на резервните автомобилни части. Благодарение на разнообразното продуктово портфолио от повече от 12 500 продукта в повече от 100 групи артикули, AIC вече петдесет години заема утвърдена позиция на независимия вторичен пазар. Всеки ден се откриват нови решения и продукти за улесняване на ежедневната работа на автомобилните сервизи.

Въздушна пружина, окачване. (Горна част) AIC артикулен номер: 70931 OE Референтен номер: 3710 6 784 381 Компресор, система за сгъстен въздух. (долу вляво) AIC артикулен номер: 71289 OE Референтен номер: 3720 6 875 176 Амортисьор с въздушна пружина. (долу вдясно) AIC Артикулен номер: 71046 OE Референтен номер: 4Z7 616 051A

От тази година AIC спечели силен партньор в областта на системите за пневматично окачване, който е производителят на оригинално оборудване Dunlop. Като един от първите и единствени производители в Европа, Dunlop проектира, разработва и произвежда цялостни системи за пневматично окачване от 1950 година. Пневматичните ресори Dunlop са подложени на специфичен процес на проверка и валидиране при реални условия на околната среда, за да се гарантира тяхното качество и дълъг експлоатационен живот.

Пневматичното окачване изпълнява важна задача по време на пътуване. Отговаря за амортизирането на неравностите на пътя и осигурява на водача определено ниво на комфорт при шофиране. Благодарение на равномерното сцепление с пътя, окачването на автомобила осигурява и по-голяма безопасност при шофиране.

Системите за пневматично окачване Dunlop се характеризират с висока ефективност и надеждност. Това, което отричава пневматичните ресори Dunlop е, че всички те имат активна система. Веднъж инсталиран, въздушният мех се наблюдава и управлява от системата. Във връзка с това не е необходимо ръчно регулиране.

AIC изпълнява обещанието си за активно решаване на проблемите и заедно с Dunlop да предлага решения за ремонт на превозни средства с пневматично окачване на вторичния пазар. Било то пневматични ресори, пневматични разпорки или подходящи компресори. Ще намерите всичко необходимо. В крайна сметка това са продукти с висока стойност и високо техническо качество. Затова AIC Germany има удоволствието да предложи решения от производителя на оригинални резервни части Dunlop на независимия вторичен пазар. Оригинални, нови части с най-добро качество.

Предимства на пневматичните ресори на фирма Dunlop:

  • Повече от 70 години опит в областта на системите за пневматично окачване
  • Активна система
  • Оригинални
  • Ясни и подробни процедури за проверка и валидиране, гарантиращи високо качество
  • Доказан в цял свят като високотехнологичен и висококачествен
  • Само нови части
  • Лесна диагностика и инсталация
  • Експлоатационен живот от 7 до 10 години
  • Единствен производител в Европа

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!