AISIN EUROPE ВЪВЕЖДА НОВИ ПОЗИЦИИ В ПРОИЗВОДСТВЕНИЯ ПЛАН ЗА СЪЕДИНИТЕЛИ И АМОРТИСЬОРИ ЗА ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ 

27 октомври 2022, 8:00

Aisin Europe представи 126 нови артикула в гамата складови единици (SKU) за набори за съединители, комплекти за съединители и суперкомплекти, заедно с шест нови позиции на амортисьори за хибридни автомобили Toyota и Lexus. 

Тъй като глобалните правила за емисиите се затягат с всяка изминала година, правителствата работят в партньорство с промишлени организации, производители на превозни средства и части, за да намалят драстично нашата непосредствена зависимост от използването на изкопаеми горива. В ЕС съществуват планове за премахване на употребата им в периода 2030-2050 г. в зависимост от държавата и като пряк резултат от това нараства както употребата, така и продажбата на хибридни превозни средства.

Това означава, че с всяка изминала година броят на хибридните автомобили, включващи се в следпродажбено обслужване ще се увеличава. За да останат конкурентоспособни, сервизните техници за следпродажбено обслужване трябва да имат достъп до най-новите позиции.

„За нас в AISIN е приоритет да осигурим на клиентите си достъп до най-новите позиции и затова инвестираме много в проучването и разработването на нашите нови части. Нашите части се монтират лесно, имат надеждно OE качество и предлагат широка гама от стабилни продукти, които сервизите могат да използват, за да развиват бизнеса си с увереност“, казва Беренгер Леонар, старши мениджър „Стратегия за следпродажбено обслужване“.

AISIN предлага широка гама комплекти за съединители, комплекти и суперкомплекти за всички марки на OE качество. Последното разширение на гамата е насочено предимно към европейските автомобили, но включва и позиции за японски и корейски марки и модели и се състои от 126 складови единици (SKU). Позициите обхващат редица модели, включително Renault Clio, Megane и Kangoo; VW Golf, Passat, Tiguan и Touran; Audi A3; Opel Astra и Skoda Octavia.

„Тъй като всички елементи на системата на съединителя трябва да работят заедно за постигане на оптимална работа, препоръчваме, когато се налага смяна на съединител, всички компоненти да се сменят едновременно. Предлагайки всичко необходимо за бърза, безопасна и ефективна смяна, нашите комплекти за съединители и суперкомплекти предлагат на техниците много предимства“, обяснява Беренгер.

Гамата от амортисьори на AISIN за хибридни автомобили е увеличена с шест складови единици (SKU). Позициите включват: Toyota Auris, Corolla, Prius, RAV 4 и Yaris.

Амортисьорът действа едновременно като амортисьор и като разпределител на мощността между топлинните и електрическите задвижвания. Експертите на AISIN смятат, че тази част трябва да бъде сменена, ако преходът от електронна към топлинна енергия вече не е плавен. Износването на амортисьорите е постепенно във всяко превозно средство, но тъй като последователността на смяната между топлинно и електрическо задвижване е непрекъсната при хибридните задвижвания, те трябва да се наблюдават по-внимателно, тъй като могат да се влошат по-бързо, отколкото при традиционните задвижвания.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!