Изчерпателни количества. Уникално качество – Комплекти за херметизация Elring

10 август 2023, 22:07

Компетентният ремонт изисква идеално пасване, прецизно съгласуване и бърза наличност на всички части. Elring предлага широкообхватна програма за основни и частични ремонти на двигатели, предавателни кутии и агрегати. Независимо дали става въпрос за цялостен монтаж на двигатели, главата на цилиндъра или картера – професионалните автосервизи могат да разчитат на „das Original“.

Ремонтите са досадни, но често не могат да бъдат избегнати. Когато е необходима професионална технология за херметизиране, опитните експерти в областта на МПС с удоволствие се възползват от продуктите на Elring. Специалистът по комплекти за херметизация предлага правилния продукт за многобройни ремонтни случаи.

За да можем по всяко време да предлагаме актуален асортимент, съвместим също с новите двигатели на различни марки, ние поддържаме непрекъснат контакт с автомобилните производители. Нашият екип от опитни инженери, специалисти по автомеханика и техници предлага освен това богато ноу-хау в областта на технологията за херметизиране.

Подходящият комплект за херметизация за всеки случай на приложение

Тъй като в днешно време по-големият брой ремонти е необходим в главата на цилиндъра, т.е. в горната зона на двигателя, при ориентираните към рентабилност автосервизи се използват преди всичко предвидените специално за целта комплекти за херметизация за ремонт на цилиндрова глава (ES). В комбинация с предлагания отделно комплект за херметизация за картер (CS) получавате пълен комплект за херметизация (S) за целия двигател.

Клиентите от цял свят се доверяват на „Elring – das Original“. Знаете, че експертите по херметизация винаги разполагат с подходящото решение за даден проблем.

Информация за всички комплекти за херметизация Elring ще намерите онлайн на www.elring.com или на TecDoc.

Комплект за херметизация за ремонт на цилиндрова глава

Комплектът за уплътнение на главата на цилиндъра Elring включва всички уплътнения, необходими за основен ремонт на цилиндровата глава и нейния монтаж на цилиндровия блок.

Комплектите за цилиндрова глава Elring включват:

  • уплътнение на главата на цилиндъра
  • уплътнение на капака на цилиндровата глава
  • радиални уплътнения за гърбичен вал
  • уплътнения на стъблото на клапана
  • уплътнения за всмукателен колектор и ауспух
  • гумени формовани детайли

уплътнителни пръстени

Комплект за херметизация за картер

Като цяло тук са включени всички уплътнения за картера.

Комплект за херметизация за

цялостен монтаж на двигателя

 

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!