СЛЕДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ ПЪРВОКЛАСНИ ВОДНИ ПОМПИ

7 септември 2023, 8:00

 Посрещнете e-Cool– най-новия член на групата водни помпи на Gates. Електрическите водни помпи с OE качество са напълно еквивалентни на оригиналния продукт по отношение както на качеството, така и на характеристиките. 

Електрическите водни помпи са част от нарастващия брой по-нови автомобили, които изискват двигатели с по-висока ефективност. Освен, че осигуряват стандартното охлаждане на двигателя, те понижават натоварването на двигателя и могат да бъдат контролирани чрез сензори, за да осигурят необходимото количество охлаждаща течност по всяко време. Някои от новите автомобили използват дори до три помпи за различните системи, включително за отопление на купето, за охлаждане на турбокомпресора и на системата на батериите. Бъдете готови и потеглете с Gates! 

ПРЕДИМСТВА

  • Надеждно OE качество
  • Точно съответствие и лесен монтаж
  • Конкурентна цена
  • Оптимално покритие

СМЯНА

  • Електрическите водни помпи имат интервал на сервизно обслужване, сходен на техните механични аналози. Отидете на www.gatestechzone.com за технически съвети и информация относно водните помпи.

ПРИЛОЖЕНИЯ 

  • Отопление на купетоЕлектрическите водни помпи се използват в отоплителните системи за осигуряване на бързо затопляне и комфортна среда за пътниците. 
  • Охлаждане на турбокомпресорната системаУстановено е, че 1 на всеки 4 двигателя има турбокомпресор. Някои системи, които са с водно охлаждане, използват електрическа водна помпа, която осигурява нови възможности за развитие. 
  • Охлаждане на батериитеХибридните и електрическите автомобили разчитат на електрическите водни помпи да предпазват от прегряване системите на батериите, чиято смяна е много скъпа. Очаква се до 2020 г. ежегодно да бъдат продавани 3,8 милиона хибридни и електрически автомобила. 

1. Корпус
2. Импелер
3. Семеринг
4. Разделителен фланец
5. Статор
6. Уплътнение
7. Тяло
8. Конектор
9. Контролер
10. Плосък капак

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!