PHILIPS XPERION 3000 – безкабелна светлина за всеки

2 ноември 2023, 8:00

Xperion 3000 е серия от превъзходни, безкабелни лампи и фенери, съвършената конструкция на които осигурява повишено ниво на устойчивост на удари, разтворители, масла и смазки, както и на запръскване. Те са разработени специално за автомобилни механици, но отлично се оправдават също така при частна употреба.

Тези, които търсят нещо оправдано, често се обръщат към предмети, произведени за армия или за специални отряди. Облекло, туристически аксесоари или оборудване за бивак, различен вид оправдани в бой принадлежности гарантират, че в цивилните условия те ще разполагат с доста голям запас на устойчивост.

Лампите и фенерите Philips Xperion 3000 трябва да се гледат по много подобен начин. Те са проектирани с мисъл за работа при много трудни условия и благодарение на това стават практически “неразрушими” при употреба в домашни, туристически условия или при майсторене. За разлика от сиви или черни изделия с военно предназначение те са с привлекателен цвят, благодарение на който лесно могат да се намерят. Това е също така една подробност, върху която са работили специалистите от Philips. Ставаше дума за това да се ограничи проблемата с оставяне на лампи и фенери в ремонтираните автомобили. Линията Xperion 3000 е отлично видима и благодарение на това рискът да я изгубим някъде намалява.

Philips Xperion 3000 е наистина превъзходен, безкабелен източник на светлина. Всяка от лампите е един малък специалист в областта си. Линията включва 10 модела. Ето примерните предложения, с които сигурно си струва да се запознаем малко по-отблизо.

Xperion 3000 Zoom

Удобен аксесоар с много силна LED светлина и подвижна глава. Може да се употребява като ръчен фенер или да се постави на масата, или да се прикрепи някъде по-високо с употреба на многофункционална дръжка (традиционна и магнитна). Ако търсите една, универсална работна лампа, която отлично се оправдава също така като ръчен фенер, Xperion 3000 Zoom ще бъде едно превъзходно предложение.

  • събиращата или разсейващата светлината леща създава възможност за лесно й регулиране от широк ъгъл до точкова яркост
  • LED работи в два режима – 1000 lm (пълна мощност) / 200 lm (режим еко)
  • време на действие на акумулатора: в зависимост от избрания режим на работа от 1.5 дори до 9 (!) часа
  • функцията за събиране или разсейване на светлината от 20°до 130°
  • механична и магнитна дръжка

Xperion 3000 Slim

Xperion 3000 Slim е типична лампа за прегледи. Тънкият и едновременно издръжливият пулт LED се отваря от дръжката (скриваща акумулатора) по начина на „джобно ножче”. Такова решение идеално се оправдава, когато трябва да погледнем някъде надълбоко под капака и да проверим състоянието на ремъка на оборудването или да потърсим  мястото на течове от двигателя. Механиците вече успяха да оценят преимуществата на лампа Xperion 3000 Slim, но именно една такава лампа идеално ще се оправдае и като оборудване на всеки автомобил. Независимо, в лека кола ли, в автобус или в камион струва си да имаме една такава лампа.

  • два основни режима на осветляване – 500 lm/ 200 lm (еко)
  • точково осветление – 150 lm
  • време на работа на акумулатора в зависимост от избрания режим от 3 до 8 часа или 20 часа в опционален режим еко 50 lm
  • светещият пулт LED (с широчина от 1,6 cm) не само се отваря по начина на „джобно ножче”, но може и да се върти в диапазона на 270°, което е много пригодно, когато закрепим лампата с помощта на кука или силен магнит
  • тази лампа беше подложена на тестове за падане от височина на 1,5 метра и може лесно да оцелее от падане от време на време при употреба

Xperion 3000 Pocket

Джобната лампа LED Philips Xperion 3000 е една малка, много универсална работна лампа – a всъщност, фенер с акумулатор, който лесно се побира в джоб. Поради устойчивостта си на удари, влага или замърсявания отлично се оправдава в автомобилни сервизи, но всъщност това е може би “най-цивилното” предложение в цялата линия. Идеално пригодна за всекидневна употреба. Може ефективно да осветлява както работното място, така и малко стопанско помещение, палатка или караванa.

  • два режима на яркост 300 lm/ 100 lm (еко)
  • време на действие на акумулатора: от 3 до 10 часа в зависимост от избрания режим
  • ротационна основа (180°)
  • ярка, безвредна за очите светлина (6000 K)
  • куката и силният магнит създават възможност за закрепване на лампата и за ползване на такава със свободни ръце

Xperion 3000 Pillar

Един модел от висок клас, предназначен за тежки задания. Xperion 3000 Pillar осигурява силна светлина, е оборудвана с ергономична дръжка, довършена с материал против хлъзгане и, разбира се, с допълнителни куки и магнитни дръжки за закрепване над работното място. Лампата създава възможност за работа в три режима – 500 lm, 200 lm (еко) и 150 lm (точков режим). Време на действие на акумулатора съставя от 2,5 дори до 8 часа в зависимост от избрания режим.  Ако някой търси надежден фенер, който ще ползва в различни условия (дом, автомобил, гараж, сервиз, къмпинг и др.),

  • Xperion 3000 Pillar е сигурно един от най-универсалните варианти и едновременно инвестиция за години.
  • два главни източника на светлина – основният рефлектор LED (200-500 lm) и допълнителен, точков източник на светлина (150 lm)
  • три вградени магнита за по-лесно закрепване на лампата до работното място – в сервиз, в кухнята на къмпинг
  • лампата има също така две изтегляни и въртящи се куки, което още повече повишава всестранността на употреба
  • след пълното зареждане лампата Philips Xperion 3000 Pillar излъчва основен сноп на ярка, бяла светлина в течение на максимално 3 часа в усилен режим. Самият пък точков рефлектор може да работи с акумулатора дори осем часа. При употреба от време на време лампата може да работи в течение на няколко дни преди да бъде необходимо повторното зареждане
  • както всичките лампи от серия Xperion 3000, така и този модел има заякчен корпус, защитаващ от влага, замърсяване или падане

Xperion 3000 Line

Този модел е сервизна класика. Philips Xperion 3000 Line е идеално пригоден за бързи прегледи и по-дълги ремонти. Светлинният сноп с широчина от 120° елиминира сенки, а ротационната кука 360° и силният магнит създават възможност за работа без употреба на ръце. Характеризира се с удостоверена устойчивост на вода и прах IP54. Също така е с клас на устойчивост IK07 на удари и падане от височина до 1,5 метра.

  • Philips Xperion 3000 Line осигурява широк, от 120 градуса ъгъл на падането на светлинния сноп, благодарение на което отлично осветлява цялата работна зона
  • В зависимост от потребностите тя може да свети в два режима – 300 lm и 150 lm
  • Това се отразява в работното време на акумулатора, което съставя от 4 до 7,5 часа
  • Характеризира се с удостоверена устойчивост на вода и прах IP54
  • Също така е с клас на устойчивост IK07 на удари и падане от височина до 1,5 метра

Оправдани в сервизите, се справят… навсякъде!

Всичките лампи от линия Xperion 3000 са проектирани за това да издържат тежък труд в автомобилен сервиз, но отлично се оправдават също така в къмпинг, като аварийно осветление на път или в къщи. Лампите Хperion се ползват и от хобисти – закрепваните на главата модели (челни лампи) са пригодни при туризъм, каране на велосипед, изследване на трудни места – навсякъде, където трябва да си осветляваме със свободни ръце. Лампите Xperion 3000 се купуват не само от професионални автомобилни механици, но и от частни лица. Всичко затова, че те са визуално привлекателни, ефективно защитени от вода и прах и – което е най-важно – са отличен, производителен източник на светлина.  Всичките Лампи Xperion 3000 имат три основни преимущества:

  • силни LED-ове
  • обемен акумулатор
  • издържлив корпус, устойчив на прах и запръскване (избраните модели имат сертификати за устойчивост на вода и удари)

Лампите Philips Xperion 3000 предлагат много иновативни и функционални решения, които осигуряват удобство и свобода при работа, както и правят Xperion не само оборудване за сервиз, но и практичен инструмент за всекидневна употреба.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!