АКАДЕМИЯ WUZETEM – ОБУЧЕНИЕ ЗА РЕГЕНЕРАЦИОННИ СЕРВИЗИ

29 ноември 2023, 8:57

Това е поредица от срещи за обучение и интегриране на представители на ключови сервизи за регенерация, които понастоящем се провеждат само в Полша, но WUZETEM планира да покани на своите срещи и клиенти от експортните пазари. Академията WUZETEM има за цел да запознае клиентите с дейността на фирмата и да демонстрира високото качество на предлаганите продукти. Целта е да се представят тънкостите на производството на този изключително взискателен продукт за прецизни дюзи за дизелови инжекционни системи и, разбира се, да се изградят взаимоотношения между клиентите и производителите.

Третото издание на срещите на Академията е отмина. Първото издание се проведе на 13 октомври 2022 г. и в него взеха участие 25 клиенти, представляващи 16 сервиза от цяла Полша. Второто издание се проведе през май 2023 г. По това време общо 30 сервиза (14 сервиза в първото издание и 16 – във второто) взеха участие в двете издания за регенерационните сервизи. Освен това през юни в рамките на Академията се проведе среща с дистрибуторите на WUZETEM (12 фирми от цяла Полша). Това са дистрибуторите, които са преките клиенти на WUZETEM за закупуване на дизелови дюзи.

Третото издание на Академията, в което взеха участие 17 сервиза, се проведе през октомври 2023 г. Предстои ни IV издание – ще се срещнем преди Коледа с по-малка група от 10 сервиза. Най-просто казано, основната цел на тази инициатива е да представи продуктовата гама и производствения процес, както и да запознае клиентите на най-големия сервиз за регенерация в Полша с най-важните фактори, влияещи върху качеството на продуктите, произвеждани от WUZETEM. Първата част от срещата, на която клиентите могат да разгледат и да видят отблизо „къде бие сърцето“ на WUZETEM, е „посещение на фабриката“. Гостите, водени от експерти на фирмата, ще разгледат фабриката, ще се запознаят с производствените технологии и видят всички производствени процеси на продуктите, които използват всеки ден. По време на презентацията и дискусията експертите ще споделят с клиентите своите знания и опит в съответната област. Това е и чудесна възможност да се вслушаме в нуждите на клиентите и проблемите, с които се сблъскват всеки ден в работата си, и да им окажем реална подкрепа. – Срещаме се с тях, за да ги удовлетворим, например като правим промени в планирането на внедряването на нови продукти, които са необходими на пазара в даден момент – казва един от водещите на срещата. WUZETEM – производител на прецизни стоманени компоненти за превозни средства, машини и оборудване, който предлага цялостни решения за прецизна механика за производители и дистрибутори в автомобилната, селскостопанската, отбранителната и тежката промишленост. Фирмата е специализирана в производството на дюзи, инжектори, бутални елементи.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!