ORLEN OIL: Ново качество на световните пазари

14 март 2024, 8:05

В бързо развиващата се индустрия за смазочни материали растежът на марката ORLEN OIL и разрастването на нейната дейност отварят нова страница на европейския и световния пазар. Съчетавайки опита и традициите на добре познатите и уважавани Platinum и LOTOS, през януари 2024 г. ORLEN OIL отвори нова страница в историята на индустрията за смазочни материали. Продуктите от новата марка вече се предлагат и на българския пазар.

С откриването на все повече бензиностанции ORLEN в европейските градове и със затвърждаването на отличителното лого на орела с всяка обиколка на състезателния автомобил от Формула 1, бе само въпрос на време предлагането на бензинови продукти да бъде разширено до моторни масла (под същата марка). ORLEN S.A. е полска компания, която се превърна в един от най-големите международни участници и разшири влиянието си далеч отвъд Полша. Компанията разполага с производствени предприятия и рафинерии в стратегически европейски локации – Полша, Чешката република или Литва.

ORLEN OIL е част от ORLEN Capital Group и е нефтена марка, създадена при сливането на LOTOS Oil и ORLEN OIL. Но какво кара ORLEN OIL да изпъкне сред конкурентите си? Преди всичко компанията има свеж поглед върху нуждите на пазара, неуморно се стреми към съвършенство и разполага с широко портфолио. Тя произвежда смазочни материали, вариращи от моторни и промишлени масла до греси и специализирани работни течности. Европа не е единственият регион, в който компанията разширява дейността си. Нейните собствени моторни масла достигат до най-отдалечените части на Азия, Близкия изток, Африка или Южна Америка. За да се отговори на нуждите на такова разнообразие от клиенти, продуктовото портфолио трябва да бъде обширно. Като се има предвид гореизложеното, трябва да се спомене продуктовата линия за хибридни автомобили – ORLEN OIL Max Expert Hybrid – която отговаря на изискванията на съвременното инженерство.

Нека разгледаме характеристиките на марката и отделните продукти. Какво толкова специално има в продуктите на ORLEN OIL? Определено това е Advanced Protect Formula – формула, която подобрява защитната функция на маслата. Тя предпазва студения двигател веднага щом запали и улеснява стартирането при температури под нулата. Благодарение на тази формула, дори при неблагоприятни метеорологични условия, маслото непрекъснато достига до всяка част на двигателя, като ефективно защитава ключовите му елементи. Свойствата на маслото са усъвършенствани за превозни средства, изложени на често стартиране и спиране на двигателя, което често се случва в градския трафик. Формулата стабилизира смазочния филм, като същевременно минимизира индекса на триене между взаимодействащите компоненти и предпазва маслото от окисляване. Advanced Protect Formula влиза в действие след стартиране на двигателя. С повишаването на температурата термоактивираното покритие Hi-Endure Coat започва да се натрупва, осигурявайки не един, а два защитни слоя на масления филм за бързо и динамично шофиране, както и стабилност, ефективно абсорбиране и отвеждане на топлината от двигателя.

Не можем да пренебрегнем приноса на ORLEN OIL в света на моторните спортове. Страстта и успехите на посланиците на марката ORLEN OIL като Мартин Прокоп, Каетан Каетанович, Бартош Змарзлик, Миколай Марчик, Якуб Пржигонски или Фернандо Бареирос допълнително подчертават ценностите, които ORLEN OIL представлява. Досега спортистите популяризираха Platinum и LOTOS, а от тази година ще продължат сътрудничеството си под новата марка – ORLEN OIL.

Сега, когато ORLEN OIL работи под нова търговска марка и продължава мисията си да доставя продукти от най-високо качество на световните пазари, възниква въпросът: Забелязвали ли сте вече някъде продукти на ORLEN OIL? Независимо дали търсите решения за леки автомобили, камиони или промишлени машини, ORLEN OIL предлага продукти, които отговарят на най-високите стандарти и отразяват загрижеността на марката за околната среда. Както всяка глобална марка, компанията принадлежи към организацията ATIEL, което е потвърждение за качеството на продуктите и тяхното съответствие с информацията на етикета.

С ORLEN OIL всеки изминат километър по пътя се превръща в свидетелство за ангажираност към бъдещето на автомобилизма. Ето защо е добра идея да се поинтересувате от тези продукти. Изборът на ORLEN OIL означава да изберете марка, която непрекъснато се стреми да бъде лидер в производството на смазочни материали, като има предвид преди всичко нуждите и очакванията на клиентите. Не е ли сега най-подходящият момент да се присъедините към това иновативно пътуване?

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!