Пролетта ще хвърли малко светлина върху него

4 април 2024, 8:00

Много шофьори със сигурност ще бъдат неприятно изненадани и тази година, когато на бял свят се появят напълно износени предпазни щитове против пръски. Често те са толкова силно корозирали, че едва ли могат да изпълняват задачата си да предпазват спирачните дискове, ботушите на кормилните шарнири и ESP сензорите.

Това не е изненадващо, тъй като те са изложени на най-неблагоприятните условия, особено през зимата. Пътната сол, пръските вода и горещият спирачен прах винаги се отразяват тежко на тези компоненти, които често се наричат “опорни плочи”. Добре е, че за разлика от повечето елементи от оригиналната окомплектовка, всички щитове за пръски на AIC са поцинковани и по този начин ефективно се противопоставят на ръждата.

Поради това търсенето на тези резервни части скоро отново ще бъде голямо поради сезона. Понастоящем AIC предлага 424 различни плочи от най-различни видове материали за 29 298 приложения. Тези елементи на AIC се предлагат и при изключително добро съотношение цена-качество – доста под обичайните цени на оригиналните части. Затова определено си струва да разгледате продуктовия каталог.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!