Philips представи в своето портфолио нова работилнична лампа

8 април 2024, 14:43

Към серията лампи Xperion на марката Philips се присъединява нов модел. Тази лампа е специално проектирана за автомобилните механици.

Специалната дръжка на лампата може да служи като стабилна опора, позволявайки лампата да остане стабилна когато стои изправена. Също така може да се използва като удобна закачалка за окачване на лампата, а благодарение на вградените магнити, лесно се закрепва към всяка метална повърхност. Без проблем може да се регулира и ъгълът на наклона на лампата, насочвайки лъча на светлината точно където е необходимо в даден момент.

Вместителна батерия и издръжлива конструкция

LED лампата Philips Xperion 3000 Under bonnet осигурява 3 часа непрекъсната работа в подсилен режим (1200 lm), 6 часа в стандартен режим (600 lm) и до 12 часа в еко режим (300 lm). Пълното зареждане отнема 4 часа. Philips Xperion 3000 Under bonnet е оборудвана с индикатор за състоянието на зареждането на батерията, който показва оставащото време за работа и времето, необходимо за пълно зареждане на батерията.

Издръжливият алуминиево-найлонов корпус на LED лампата Philips Xperion 3000 Under bonnet е проектиран да издържи на трудни работни условия и е в съответствие с международния стандарт за устойчивост на удари IK07.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!