ZF Aftermarket добавя 80 нови части, разширява продуктовите линии на усилватели за спирачки и главни спирачни цилиндри TRW

9 април 2024, 8:34

ZF Aftermarket разшири своето портфолио от части за автомобили в САЩ и Канада, като добави 80 нови позиции към марките си TRW и SACHS. Последните добавки увеличават обхвата до повече от 5 милиона автомобила в експлоатация.

Новите продукти за спирачки включват 31 различни номера на части за усилватели на спирачки и главни спирачни цилиндри TRW за 2.7 милиона автомобила в експлоатация, включително модели на марките Audi, BMW, Mercedes-Benz и Volkswagen, сред други.

ZF Aftermarket добави нови артикулни номера за комплекти спирачни накладки TRW за Ford Bronco и Ranger, пикапите Ram 2500 и Ram 3500. Освен това, компанията пусна на пазара спирални пружини и маховици SACHS за модели на BMW, GM, Honda, Mazda и други.

Тези разширения на продуктовите линии надграждат тези от 2023 года, когато ZF Aftermarket пусна на пазара повече от 770 нови продукта за леки автомобили, 950 нови части за трансмисии за търговски превозни средства и почти 300 части за индустриални приложения. Новите продукти поддържат вътрешно горене, хибридни, напълно електрически и полуавтоматизирани превозни средства под марковите имена ZF, LEMFÖRDER, SACHS, TRW и WABCO.

„ZF Aftermarket продължава да улеснява дистрибуторите, техниците и собствениците на превозни средства при бързото и удобно получаване на разнообразие от части за оригинално оборудване (ОЕ) с високо качество“, каза Марк Кали, ръководител на независимия следпродажбен пазар, USC за ZF Aftermarket. „Гордеем се да предлагаме най-добрата стойност в класа с гарантирана производителност и издръжливост, кореняща се в процесите на разработка и валидация на продукти ОЕ на ZF.“

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!