TomTom GO Camper Max – GPS за каравани

18 април 2024, 7:07

TomTom, специалист в областта на геолокационните технологии, представя на пазара най-новото си устройство – TomTom GO Camper Max. Той предлага маршрути адаптирани за каравани, данни за движението по пътищата в реално време, като и нови функции.

Най-новата навигация, проектирана за пътуващи с каравани

TomTom GO Camper Max предлага хиляди подробни точки на интерес (POI), доставяни благодарение на сътрудничеството на TomTom с водещи туристически организации*, за да осигури на потребителите по-задълбочена и полезна информация за къмпинги и други услуги. Картата включва сега зони с ниски емисии (Low Emission Zones – LEZ), които са визуализирани като полупрозрачен слой. Потребителите могат да изберат маршрути, които заобикалят тези зони, като се имат предвид ограничените достъпни области, особено за по-стари превозни средства. GO Camper Max също така е оборудван с Подобрени Визуални Инструкции – нововъведение, което въвежда привличащи окото анимации, за да информират по-добре потребителите за предстоящи изходи, завои, смени на пътните ленти и радари. Новият GO Camper Max има USB-C порт и голям 7-инчов екран, който осигурява ясен и удобен за потребителя интерфейс.

Устройството предлага едногодишна Premium услуга, включително информация за цените на горивата в реално време, известия за радари и информация за времето. TomTom GO Camper Max също може да бъде лесно персонализиран, да промените цвета на картата, оформлението на маршрута и други елементи, за да отговорят на индивидуалните предпочитания или да подобрите видимостта.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!