DEPO LIGHTING вече в предложението на KUTNAK AUTOMOTIVE, s.r.o.

25 април 2024, 8:00

DEPO LIGHTING – глобален производител на осветление за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили – подписа дистрибуторско споразумение с KUTNAK AUTOMOTIVE, s.r.o. Това донесе ползи за клиентите в Централна и Източна Европа и на Балканите под формата на бърза дистрибуция на автомобилно осветление за почти всички видове превозни средства.

Централният склад се намира в индустриалната зона Луков, близо до изхода на магистрала D55. KUTNAK AUTOMOTIVE, s.r.o. ще се занимава с продажбата и следпродажбеното обслужване, включително маркетингови дейности в отделните региони на Европа. Целта е да се предлага автомобилно осветление на различни ценови нива и с най-високо качество.

“Много сме доволни, че успяхме да добавим към нашето портфолио още един висококачествен бранд, който със сигурност е добре познат на всички дистрибутори на авточасти и механици. Продуктовата гама на DEPO LIGHTING перфектно допълва съществуващата ни светлинна оферта, с която можем да предложим на нашите клиенти наистина широк избор на продукти”, коментира инж. Хуберт Кутняк, собственик на KUTNAK AUTOMOTIVE, s.r.o.

Компанията DEPO Auto Part е основана през 1977 година и първоначалното й име беше Ming Yang Corp. Името DEPO е създадено през 1991 година от първите срички на DEER PORT, където се намира един от производствените й заводи. Компанията се специализира в производството на висококачествено автомобилно осветление, което е получило много европейски сертификати за качество.

Ако се интересувате от продуктите на DEPO, свържете се с KUTNAK AUTOMOTIVE, s.r.o.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!