SBS Automotive наема нови мениджъри. Ще се занимават с Източна Европа.

28 април 2024, 8:56

Ясмин Дервич и Емил Грьондал се присъединяват към SBS Automotive като мениджъри по продажбите за Източна Европа. Какви планове свързва компанията с този персонален ход?

SBS Automotive предлага широка гама от автомобилни резервни части, предимно за европейския пазар. Фирмата е част от Borg Automotive Group и собственик на марките NK и Eurobrake. SBS Automotive разполага със складове и офиси в Германия, Франция, Дания, както и дистрибуционна платформа в Полша.

От април 2024 г. Ясмин Дервич и Емил Грьондал се присъединиха към SBS Automotive като мениджъри по продажбите в Източна Европа, където ще управляват търговското развитие и ще поддържат взаимоотношенията със съществуващи и нови клиенти в региона.

– С наемането на Ясмин Дервич и Емил Грьондал значително увеличаваме нашето ангажиране със продажбената дейност в Източна Европа, и двамата господа имат твърд опит в търговията от предишната си работа. Избрахме Източна Европа като един от нашите стратегически растежни райони, където имаме утвърдена бизнес позиция, и в същото време виждаме големи възможности за допълнително развитие. Наемането на тези служители ще допринесе за постигане на нашата дългосрочна цел, която е да удвоим нашата дейност на всеки 5 години. – казва Бо Магаард, директор на продажбите в SBS Automotive. – Имаме интерес от създаването на партньорски взаимоотношения с клиентите и да бъдем надеждни съюзници. Можем да правим това само като бъдем близо до нашите клиенти, виждайки тяхната дейност и чувайки техните предизвикателства. Вярвам, че сме стъпка по-близо до тази цел, имайки тези двама мениджъри по продажбите, които се фокусират на този пазар по-интензивно от всякога. – продължава Бо Магаард.

Ясмин Дервич има голям опит на пазара B2B в стоманената индустрия. Той вече познава пазара на Източна Европа от своята предишна работа. Основно ще се занимава с Балканите, Украйна, Унгария и т.н.

Емил Грьондал наскоро работи в сегмента на вторичния автомобилен пазар и затова добре познава тази индустрия. Той също е бивш спийдуей пилот. Главно ще се занимава с Полша, Чехия и балтийските страни.

И двамата се присъединяват към SBS Automotive и ще съпътстват марки като NK и Eurobrake, посещавайки съществуващи и нови клиенти. Ясмин и Емил ще работят в главния офис на SBS Automotive в Стовринг в Дания. Те също така ще бъдат често посещаващи централния склад на SBS в Айзенах в Германия, който доставя части NK и Eurobrake за Източна Европа.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!