KYB стартира проект Twin-Zero

5 май 2024, 10:55

KYB Advanced Manufacturing (KAMS) със седалище в Лос Аркос, Испания, е една от трите европейски завода за амортисьори на KYB, която стартира проект с името „Twin-Zero“.

KAMS произвежда амортисьои за OE за Stellantis: DS, Peugeot, Citroen; Audi, VW, Skoda, Renault, също така и за вторичния европейски пазар.

Целта на проект „Twin-Zero“ е създаването на цифров еквивалент на производствената линия с цел елиминиране на всички грешки и осигуряване на прогнозна поддръжка, идентифициране на готови продукти и суровини. Всичко това в името на постигане на по-устойчив процес на производство на крайния продукт.

За реализирането на този иновативен проект KAMS си сътрудничи с множество партньори. Фабриката получи субсидия от правителството на Навара по програмата за стратегически изследователско-развойни проекти за периода 2022-2024 година. Проектът започна през юли 2022 г., и неговото изпълнение се планира до края на декември 2024 г.  В първите фази на проекта екипите работят върху анализ на целия процес на функциониране на производствената линия и тестват нови системи за събиране на данни, като регистрация на образи и напреднали сензори.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!