FIGIEFA Избра Нова Управителна Дъска на Общото Събрание в Истанбул

23 май 2024, 14:23

FIGIEFA, Европейската асоциация, представляваща независимите дистрибутори на автомобилни части и компоненти, избра своята нова Управителна Дъска по време на Общото си събрание, проведено в Истанбул.

Новата избрана Управителна Дъска се състои от професионалисти от национални асоциации и от компании за разпространение на автомобилни резервни части от цяла Европа, всеки от които носи уникален опит и перспективи, допринасящи за напредъка на мисията и целите на FIGIEFA. Новоизбраните членове на Управителната Дъска са както следва:

  • Президент: Mads Engberg, представляващ AUTIG (Дания)
  • Вицепрезидент: Bastian Müller, представляващ GVA (Германия)
  • Касиер: Lawrence Bleasdale, представляващ IAAF (Обединено кралство)
  • Директори: Tomasz Beben, представляващ SDCM (Полша); Nines García de la Fuente, представляващ ANCERA (Испания); Alex Gelbcke, представляващ FMA (Белгия) и RAI (Нидерландия); Emirhan Silahtaroglu, представляващ OSS (Турция); Bertrand Thorette, представляващ FEDA (Франция); Warren Espinoza, от ATRI; и Stéphane Antiglio, от PHE.

„Радваме се да посрещнем нашата нова Управителна Дъска, която носи богатство от опит и прозрения в нашата организация,“ каза Sylvia Gotzen, Главен Изпълнителен Директор на FIGIEFA. „Много сме благодарни на Cor Baltus, напускащия президент, и бившите членове на Управителната Дъска за техния отличен труд през последните години и сме уверени, че новата Управителна Дъска заедно ще продължи да се справя с предизвикателствата и възможностите, пред които е изправен независимият пазар на автомобилни части в Европа, и ще насърчава иновациите, устойчивостта и конкуренцията в индустрията.“

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!