Направете умния избор за вашия климатичен бизнес

5 юни 2024, 8:13

С първите лъчи на пролетното слънце, които отново огряват пейзажа, автомобилната индустрия се подготвя за предстоящия сезон на климатизация. Като водещ специалист по топлинно управление, AVA не чака просто да дойде топлината – ние я предвиждаме и се подготвяме предварително, за да поддържаме репутацията си като „Умния избор“ в автомобилния афтърмаркет. Нашата тайна? Всичко е в добре балансираната смес – конкурентни цени, добро качество, оптимизиран асортимент и гъвкави логистични решения.

Оптимизиран продуктов асортимент

Докато други се стремят да разширят продуктовия си асортимент с множество референции, AVA се отличава, като дава приоритет на активно движещите се референции. Ние не просто запълваме рафтовете; ние оптимизираме покритието на автопарка, като гарантираме, че всеки продукт има значение. С AVA получавате оптимизиран избор на референции, които увеличават продажбите без излишък на инвентара.

Този акцент върху оптимизацията не компрометира нивото на качество, което предоставяме. Качеството е от първостепенно значение за нашите клиенти и още повече за нас. Всеки продукт преминава през строги процеси на разработка и тестване, за да се гарантира, че отговаря на нашите стандарти за качество. Монтажът е гладък и безпроблемен благодарение на превъзходното изпълнение на продуктите на AVA.

Асортиментът от климатични системи на AVA включва над 3,250 референции. Тези референции съответстват на повече от 13,500 OE номера за автомобилния афтърмаркет, като точно отразяват използваните приложения и максимизират потенциала за продажби за нашите клиенти.

Откривател на масла и газове

Като „Умния избор“, ние сме тук, за да направим живота ви по-лесен. Признавайки значението на правилното запълване на AC системата за оптимална производителност и безопасност, ние въведохме AVA Oil and Gas Finder. Този инструмент улеснява идентификацията на подходящия тип и количество хладилен агент и смазка за специфични нужди. Кажете сбогом на догадките и здравей на върховната производителност и безопасност. Изпробвайте този умен инструмент онлайн на: https://oil-gas-finder.ava-cooling.com

Умно поставяне

AVA се ангажира да направи живота на механиците по-лесен, като осигурява безпроблемно и лесно монтиране на продуктите. Ето защо всички наши продукти преминават през обширни проверки за монтаж, за да се гарантира точно прилягане за всеки продукт на AVA. Това е само първата стъпка от „Умно поставяне“—нашата иновативна концепция, създадена да улесни инсталациите във всички направления. Кажете сбогом на отнемащите време настройки и здравей на бързите, директни инсталации, които спестяват както време, така и пари. Подгответе се за по-гладко шофиране с AVA.

Климатичен асортимент на AVA

  • 8 продуктови линии, повече от 3,250 референции, покриващи повече от 13,500 уникални OE номера.
  • Изключително покритие за бързо движещи се артикули.
  • Гладки и безпроблемни инсталации.

Готови ли сте да оптимизирате своя инвентар и да увеличите продажбите си? Направете умния избор с AVA!

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!