Изложение Automechanika 2024. Този производител на части ще представи своите новости.

11 юли 2024, 11:26

Изложението Automechanika 2024 във Франкфурт е едно от най-важните събития за автомобилната индустрия. Сред изложителите ще има много фирми, включително от сектора на автомобилните части. Един от тези производители е UNIGOM.

UNIGOM, лидер в сектора на автомобилните части, специализиран в гумени и гумено-метални продукти, обявява своето участие в изложението Automechanika Frankfurt, планирано от 10 до 14 септември 2024 година. UNIGOM ще представи своите иновативни решения и ще въведе две новопридобити марки, Deltagom и Ages, в зала 6.0, щанд C24.

Тази година UNIGOM не само ще представи своите най-нови постижения, но също така ще дебютира с марките Deltagom и Ages, маркирайки значително разширяване на продуктовия асортимент на компанията и подчертавайки нейния ангажимент към съвършенство и технологично лидерство в индустрията.

“Нашите гости на изложението Automechanika във Франкфурт ще имат изключителната възможност да се запознаят с новите марки Deltagom и Ages, които са синоним на качество и иновации”, каза Лучано Палмитеса, главен изпълнителен директор на UNIGOM. “Представянето на тези марки по време на събитието е ключов момент за нас, демонстриращ нашия непрекъснат ангажимент към подобряване и разширяване на нашето портфолио от висококачествени продукти.”

Deltagom е известен с висококачествените си носачи, а Ages може да се похвали с дългогодишен опит в автомобилната индустрия. Интеграцията на тези марки значително разширява продуктовата оферта на UNIGOM в гумения и гумено-металния сегмент, задоволявайки все по-разнообразните нужди на пазара.

Присъствието на UNIGOM на изложението Automechanika служи като платформа за укрепване на международните партньорства и привличане на нови клиенти, подчертавайки добавената стойност, която нейните продукти внасят в автомобилната индустрия. UNIGOM кани всички участници в изложението Automechanika Frankfurt да посетят нейния щанд, за да открият иновациите и възможностите, предлагани от марките UNIGOM, Deltagom и Ages.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!