KUTNAK AUTOMOTIVE, s.r.o. на изложението Automechanika Frankfurt 2024

29 август 2024, 8:00

KUTNAK AUTOMOTIVE, s.r.o., един от водещите европейски доставчици на автомобилна електроника, ще участва в тазгодишното изложение Automechanika Frankfurt. Това престижно събитие, което ще се проведе от 10 до 14 септември 2024 г., е едно от най-важните в автомобилната индустрия и предоставя идеална платформа за представяне на иновативни продукти и технологии.

Най-новите продукти на KUTNAK AUTOMOTIVE ще бъдат изложени на щанда на KUTNAK AUTOMOTIVE, разположен в Зала 4.1, щанд C70. Сред представените продукти ще бъдат автомобилни светлини, огледала, светлоотразителни материали, камери за заден ход и стартери/алтернатори за камиони и ремаркета. Посетителите на щанда ще имат възможност да опитат и прясна бира Pilsner Urquell.

За KUTNAK AUTOMOTIVE, s.r.o.

Основана през 1939 г., KUTNAK AUTOMOTIVE се развива бързо и сега се фокусира върху доставката на автомобилна електроника за широка гама от превозни средства, включително камиони, автобуси, строителни машини и селскостопанско оборудване. Голяма част от нейните продукти се разработват и произвеждат в сътрудничество с партньорски фабрики в Европа и Азия. KUTNAK AUTOMOTIVE е известна със своите собствени марки като Viking, ReflexType, Luminex и Brightview, а от 2017 г. е официален дистрибутор на Mitsubishi Electric за Централна и Източна Европа, Африка и Близкия Изток. Освен това, от 2024 г. компанията разшири своето продуктово портфолио, като стана официален дистрибутор на DEPO LIGHTING, глобален производител на автомобилно осветление, предоставяйки на клиентите в региона на Централна и Източна Европа и Балканите бързо разпространение на осветителни решения за различни превозни средства.

Компанията непрекъснато въвежда иновации и разширява своето предлагане, което включва продукти като LED работни светлини, огледала за обратно виждане, стартери, алтернатори и светлоотразителни продукти. Изграждането на нов логистичен център в индустриалната зона Луков близо до Злин и автоматизацията на логистичните и продажбените процеси демонстрират ангажимента на компанията към ефективност и качество.

 

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!