Иновации за независими сервизи от Waeco ще могат да се видят на изложението във Франкфурт

28 август 2024, 11:38

Остават само две седмици до началото на едно от най-важните изложения за сервизната индустрия в света. На това изложение фирма Waeco ще представи своите най-нови решения. Какви новости ще бъдат представени на изложението?

Тазгодишното изложение Automechanika 2024 ще стане арена за представяне на най-новите решения на фирма Waeco – лидер в областта на сервизирането на автомобилни климатични системи. Централна точка на изложбата ще бъде дебютът на новото поколение сервизни станции от серията ASC.

Ново поколение станции ASC серия 7

Функциите на новите станции позволяват по-бърза диагностика и обслужване. Новата система за управление на станцията е отговор на нуждите на съвременните сервизи.

В отговор на нарастващото търсене на пазара за устойчиви решения, Waeco въвежда продукти за превозни средства със система CO2, включително комплекти за модернизация на съществуващи станции и специализирани единици за обслужване на автомобили с CO2 като хладилен агент.

В отговор на нарастващото търсене на резервни части, Waeco разширява своята оферта за вторичния пазар, въвеждайки, наред с други, резервни части за превозни средства марка Tesla. Благодарение на това, сервизите имат достъп до пълна гама от компоненти.

Технически демонстрации и интерактивни презентации на живо

По време на изложението Waeco ще организира демонстрации на живо, представяйки, наред с други, техники за справяне с повреди на компресори, включително промиване на климатични системи и методи за избягване на повреди на е-компресори. Тези презентации ще бъдат не само възможност за виждане на новите технологии в действие, но и образователна платформа за специалисти от индустрията.

Фирма Waeco кани всички заинтересовани на своя щанд, номер C35 в зала 9.0, където ще може лично да се запознаете с характеристиките на въвежданите новости, да разговаряте с експерти и да видите новите продукти в действие. Automechanika 2024 е събитие, което съчетава най-новите технологии с практическо приложение в автомобилната индустрия, а офертата на фирма Waeco е пример за това как модерните решения могат ефективно да подпомогнат развитието на автомобилните сервизи.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!