Hutchinson: “Произведено в Европа” на световно ниво

3 септември 2024, 11:31

В свят, където глобализацията често премества производството в далечни краища на света, триумфът на местното производство се явява като маяк на иновациите, качеството и устойчивостта. Hutchinson, световен лидер в производството на автомобилни компоненти, доказа, че съвършенството не трябва да пътува до другия край на света – то може да бъде създадено точно тук, в Европа. Наскоро заводът на Hutchinson беше удостоен с престижната награда “Съвременни производствени технологии” в конкурса “Фабрика на бъдещето”, утвърждавайки мястото си сред елита в индустрията.

Фабрика на бъдещето: Свидетелство за иновации

Конкурсът “Фабрика на бъдещето” отличава организации, които са пример за иновации, конкурентоспособност и ангажираност към устойчивото развитие. Тези компании не само мислят напред, но и са вкоренени в Европа, като допринасят за местната икономика и подсилват стойността на продуктите “Произведено в Европа”. Тази година заводът на Hutchinson се отличи със своите съвременни производствени технологии, заслужавайки първо място в своята категория.

Hutchinson: Модел на съвършенство в европейското производство

Успехът на Hutchinson е мощно свидетелство за възможностите на европейското производство на световната сцена. Компанията отдавна е лидер в производството на съвременни ремъчни системи (включително V-ремъци, комплекти ангренажни ремъци, обтегачи, ролки), гумени и гумено-метални елементи (включително двигателни опори, опори за скоростни кутии, втулки, силентблокове и други гумено-метални елементи за окачване), както и други критични автомобилни компоненти. Чрез непрекъснато инвестиране в най-съвременни технологии и развиване на висококвалифицирана работна сила, Hutchinson изгради репутация на съвършенство, която е призната в световен мащаб.

Признанието не се ограничава само до индустриални награди. Клонът на Hutchinson в Лодз беше също номиниран за “Най-добър работодател в региона на Лодз” от студентите на Техническия университет в Лодз. Тази номинация отразява ангажимента на компанията да създава подкрепяща и динамична работна среда, което е ключово за поддържането на високи стандарти в производството и иновациите.

Глобалният обхват на “Произведено в Европа”

Продуктите на Hutchinson, гордо носещи червеното лого, достигат до клиенти по целия свят, от Европа до Африка, Северна и Южна Америка и Азия. Това глобално присъствие е мощно потвърждение на качеството и надеждността, свързани с европейското производство. Марката “Произведено в Европа” стабилно изгражда репутация на прецизност, издръжливост и иновация, благодарение не на последно място на компании като Hutchinson.

Какво отличава Hutchinson

Няколко фактора допринасят за изключителния успех на Hutchinson:

  • Иновации: Hutchinson остава начело на индустриалните тенденции, постоянно интегрирайки нови технологии, които подобряват качеството на продуктите и ефективността на производството.
  • Качество: Ангажиментът на компанията към най-високите стандарти за качество се потвърждава от нейните международни сертификати, гарантиращи, че всеки продукт отговаря на строги критерии.
  • Заетост: Като голям работодател, Hutchinson предлага стабилни възможности за работа и ясен път за професионално развитие, което го прави привлекателна опция за топ таланти.
  • Местно сътрудничество: Hutchinson активно подкрепя местните доставчици, допринасяйки за европейския икономически растеж и укрепвайки местната верига на доставки.

С близо 40 000 служители в своята централа и производствени заводи, Hutchinson е значителен фактор за европейската икономика и лидер в автомобилното производство.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!