НОВ алтернатор в офертата на AS-PL

6 септември 2024, 15:37

Още един нов алтернатор разшири офертата на AS-PL. Алтернаторът има индексен номер A0966S и е продукт на марката AS. Алтернаторът принадлежи към линията Standard – линията продукти, които съчетават качество на разумна цена. Продуктът може да се използва в Dacia Lodgy 1.6, Dacia Dokker Express 1.6, Dacia Dokker 1.6, Dacia Dokker 1.6 LPG.

AS-PL Sp. z o.o. предлага повече от 27 000 различни продукта с общо почти 720 000 референтни номера. Широкият избор от оригинални продукти е разделен на продуктови линии: Standard и Premium. Предлаганите продукти включват части и компоненти за леки автомобили, камиони, селскостопански машини, лодки, мотоциклети и за индустриалния пазар.

Стоките, предлагани от компанията, преминават строги процедури за тестване. Доставянето на надеждни продукти, съобразени с текущите пазарни очаквания, използвайки най-съвременни технологии, е най-важната цел и мисия на компанията. Всички алтернатори и стартери, предлагани от компанията, се тестват с помощта на специализирани машини. Резултатите от тестовете са включени в опаковката на продукта.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!