Castrol и Denckermann започват сътрудничество

18 септември 2024, 8:22

Castrol, глобален производител на смазочни материали, обяви сътрудничество с Denckermann – производител и дистрибутор на филтри и автомобилни части със седалище в Полша. Знаем детайлите на това партньорство.

Castrol започва сътрудничество с фирма Denckermann

В рамките на партньорството на пазара ще бъде въведена нова линия автомобилни филтри.

– Сътрудничеството с Denckermann ни позволява да отговорим по-добре на очакванията на нашите клиенти – каза Марта Лозано Бареро, Директор Masterbrand и Комуникации в Castrol. – Новата линия маслени, въздушни, кабинни и горивни филтри идеално се вписва в досегашната ни дейност в областта на маслата и смазочните материали. Вярваме, че висококачествените продукти, които помагат за поддържането на оптимални характеристики на превозните средства, ще се посрещнат с интерес от нашите клиенти.

Михал Василевски, Директор Продажби в Denckermann, добави:

– От години доставяме на нашите клиенти надеждни филтри с най-високо качество. С гордост ще представим новите филтри с марката Castrol на изложението Automechanika във Франкфурт. Castrol е марка със световна репутация, асоциирана с иновативност и най-висока ефективност, затова се радваме, че можем заедно да въведем тези продукти на европейския пазар.

Новите автомобилни филтри Castrol ще бъдат достъпни в Европа в края на 2024 година. Сътрудничеството е реализирано с подкрепата на глобалната лицензионна агенция на марката Castrol – LMCA.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!