Ново масло от Castrol, предназначено за автомобили Citroen, Peugeot, Opel

20 септември 2024, 8:00

На пазара се появи ново двигателно масло, предназначено за автомобили, оборудвани с двигатели 1.2 PureTech и 1.5 BlueHDi. Новото смазочно средство отговаря на индустриалните спецификации ACEA C5/C6 и API SP.

unsplash.com

Ново двигателно масло от Castrol

Castrol въвежда на пазара ново двигателно масло с нисък вискозитет за използване в широка гама автомобили Peugeot, Citroën, DS и Opel. Castrol MAGNATEC 0W-20 FE е разработено за бензинови и дизелови двигатели, въведени от 2018 г., за които производителят препоръчва използването на масло PSA B71 2010. Новото смазочно средство отговаря също на индустриалните спецификации ACEA C5/C6 и API SP.

Castrol MAGNATEC 0W-20 FE ще позволи обслужването на значителен брой автомобили с двигатели 1.2 PureTech и 1.5 BlueHDi, включително модели Peugeot 208, 2008 и 308, Citroën C3, C3 Aircross и C4, както и DS3 и DS3 Crossback. То е съвместимо и с автомобили Opel, оборудвани с дизелови двигатели 1.2 Turbo и 1.5, включително моделите Corsa F, Crossland, Mokka, Astra K и Grandland.

Благодарение на складирането на маслото Castrol MAGNATEC 0W-20 FE, сервизите могат да опростят управлението на запасите и да постигнат съвместимост с почти 40% от всички автомобили от тези марки на избрани европейски пазари.

Castrol MAGNATEC е разработено, за да отговори на изключителните изисквания на съвременното шофиране. Най-голямото износване на двигателя – достигащо до 75% – се случва в началото на пътуването, а по-нататъшното износване настъпва, когато автомобилите ускоряват, забавят и работят на празен ход по време на градско шофиране.

Най-новият продукт в асортимента MAGNATEC е достъпен за сервизите в различни размери опаковки, включително с обем 60, 208 и 1000 литра.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!