Представена е нова формула на масло за най-популярните двигатели на Ford

25 септември 2024, 19:36

Най-новото масло в гамата MAGNATEC от Castrol отговаря на изискванията, които Ford поставя пред маслата, предназначени за своите най-популярни бензинови двигатели. Най-новото масло ще намери приложение в широка гама модели на марката Ford.

Нов MAGNATEC за Ford

Castrol въведе на пазара нова формула на своя реномиран смазочен продукт за автомобилни двигатели, MAGNATEC, за да отговори на специфичните нужди на най-популярните бензинови двигатели на Ford. Castrol MAGNATEC 0W-20 E е предназначен за задвижващите агрегати 1.0 л EcoBoost, 1.5 л EcoBoost I3 и 2.5 л Duratec-Hybrid на марката Ford, които могат да се намерят в модели като Fiesta, Focus и Kuga1.

Най-новото масло Castrol MAGNATEC е съвместимо с WSS-M2C954-A – новата спецификация на марката Ford за бензинови двигатели, а също така е обратно съвместимо с приложения, изискващи масла с вискозитет SAE 5W-20, отговарящи на спецификацията на Ford WSS-M2C948-B.

Когато двигателят не работи, маслото може да се стече, оставяйки ключови негови части незащитени. Това е важно, тъй като 75% от износването обикновено настъпва във фазата на загряване. Интелигентните молекули на Castrol MAGNATEC обаче не се стичат. Те прилепват към ключовите части на двигателя, увеличавайки тяхната устойчивост на износване. Castrol MAGNATEC осигурява постоянно ниво на защита при високи и ниски температури, както и при различни условия и стилове на шофиране. Новият продукт осигурява допълнителни ползи по отношение на ефективността, включително по-голяма икономия на гориво, защита срещу износване на веригата на газоразпределителния механизъм и риска от преждевременно запалване при ниски скорости (LSPI).

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!