Inter Cars започна дейност в Албания

14 октомври 2024, 10:00

Inter Cars, дистрибутор на резервни части в Централна и Източна Европа, с гордост разкрива разширяването на своята дейност в Албания, която е 21-вият пазар в портфолиото на компанията. Дейността в Албания се основава на филиал, разположен в град Фиер.

Сътрудничество и логистика на най-високо ниво

Inter Cars Albania е в тясно сътрудничество с румънския пазар благодарение на подкрепата на международни логистични хъбове, включително в Гърция и България. “Започването на дейност в Албания е изключително важно за нас в развитието ни на Балканите. Хъбовете за подкрепа позволяват ефективно обслужване и конкретна доставка за клиентите”, подчертава Суела Вели Онал, ръководител на албанския пазар.

Плановете за бъдещето включват също стартирането на склад на територията на Албания, което ще позволи още по-ефективна дистрибуция на продуктите. В момента Inter Cars използва съществуващите хъбове, но локалната инфраструктура в бъдеще ще позволи оптимизация на логистиката, което ще донесе ползи както за компанията, така и за клиентите.

Ползи за клиентите на албанския пазар

“Албания е пазар, който отваря пред нас нови възможности. Дейността в Албания ще даде на албанците достъп до висококачествени резервни части и услуги. Планираме разширяване на мрежата за продажби, така че да можем да достигнем директно до автосервизите и да предложим продукти, които се характеризират с дълготрайност и конкурентни цени”, казва Мачей Олексович, президент на Inter Cars SA.

Inter Cars продължава своята мисия за развитие на пазарите в Европа, доставяйки продукти и услуги с най-високо качество в нарастващ мащаб.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!