Продуктите на Borg & Beck за взискателния професионалист

2 септември 2020, 13:00

First Line Ltd. е известен доставчик на пазара и под своята марка Borg & Beck предлага гама спирачни дискове с покритие BECKTEC и накладки с каучуково покритие на задната страна на плочата, които осигуряват идеалното решение за претенциозния професионален механик.

Дисковете с иновативно покритие BECKTEC използват технология на водна основа за създаване на напълно защитен диск, който не само изглежда добре, но и по-важното спестява време по време на монтажа, тъй като техническите специалисти не трябва да премахват остатъците от масло преди монтиране, така че да могат да ги инсталират направо от кутията.

Спирачни продукти на Borg & Beck са за претенциозния професионален механик

Освен че предпазва диска отвътре и отвън срещу ръжда и корозия, покритието на водна основа, което включва люспи от цинк и алуминий, също осигурява подобрени термични свойства, които водят до по-добри спирачни характеристики. Borg & Beck никога не правят компромиси с качеството, а спирачните дискове не са изключение, тъй като те са с високо съдържание на въглерод и съответстват по спецификацията на OE. Това важи особено при вентилираните дискове, където някои конкуренти могат да намалят разходите чрез разреждане на вентилиращите ребра и намаляване на продължителността на живота на продукта.

BECKTEC накладките с двойна каучукова подложка на гърба на Borg & Beck предлагат фина полуметална фрикционна смес без мед, в съответствие с оригиналната формулировка (OE), която смекчава корозивните ефекти и шума, свързани с по-груби, по-евтини накладки, които се износват бързо и се представят по-малко ефективно. Плюс това, в съответствие със спецификацията на OE, накладките са скосени и набраздени и, когато е приложимо, се доставят със сензори за износване, болтове и аксесоари, предлагайки първокласно решение за следпродажбено обслужване.

Друга ключова област при спирачките са монтажните комплекти. Най-добрата практика е, когато се сменят спирачните накладки, комплектите за монтаж също да бъдат заменени, тъй като напрежението в пружините намалява значително с течение на времето.

Гамата на Borg & Beck от повече от 625 монтажни комплекта за спирачки предлага цялостно решение, което гарантира правилната работа на спирачния модул, минимизирайки възможността от шум, неравномерно износване или неравномерно спирачно усилие след пълна подмяна.

Като цяло, спирачната гама Borg & Beck обхваща повече от 1600 диска и 1250 накладки и продължава да нараства на месечна база. Всички те са произведени по най-високия стандарт и преминават през строги тестове, за да се гарантира тяхната надеждност и дълготрайност.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!