KYB засилва подкрепата за дистрибуторите

9 декември 2020, 7:00

Каталогът TecDoc е актуализиран, за да включва подходящи инсталационни видеоклипове за KYB, където е приложимо. При търсене на част, ако има подходящо видео за този конкретен компонент, линк към видеото ще се появи за справка. Всички тези видеоклипове са за превозни средства, при които е труден или необичаен процесът за смяна на амортисьорите. KYB разполага с широка гама от подходящи видеоклипове, които са достъпни в YouTube (KYBEurope), а също и в зоната за поддръжка на www.kyb-europe.com.

KYB Europe работи и върху представянето на допълнителна информация, за да улесни още повече дистрибуторите при избора на правилната част и достъп до конкретна информация за тази част. Jordan Day, маркетинг мениджър за KYB Europe aftermarket, обяснява: „Непрекъснато работим по нови методи, с които можем да подкрепим както нашите дистрибутори, така и клиентите от сервиза, за да улесним идентифицирането и монтирането на компонентите на окачването“.

TecAlliance потвърди, че KYB Europe запазва статута си на „А“ оценен доставчик. Специализиран екип от хора работи на пълен работен ден, за да гарантира, че данните от каталога на KYB Europe са актуални и точни, гарантирайки на клиентите достъп до най-подходящите данни. За да бъде присъдена „А“ оценка за доставчик, описанията на продуктите трябва да съответстват най-малко на 99% на стандартите на TecAlliance. KYB Europe притежава този статут в продължение на няколко последователни години.

KYB е един от най-големите производители на оригинално оборудване за амортисьори, като всеки пети от всички автомобили напуска производствените линии по света, оборудвани с KYB като стандарт. За вторичния пазар KYB в Европа също произвежда широка гама от автомобилни пружини, както и на водеща гама от монтажни комплекти за окачване и прахозащитни комплекти.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!