BMW i3: нетипичен шум при движение по неравен терен

28 януари 2021, 14:10

Собственикът на електрически автомобил BMW i3 се оплаква от нетипичен шум в областта на стълб B, който се чува при движение на автомобила по неравен терен. Решението на проблема ни представят специалистите от фирма Autodata.

Нашият клиент е притежател на лек автомобил марка BMW i3 и се оплаква от появата на нетипичен шум в областта на стълб B по време на движение по неравен терен. Чухме този шум по време на тестовото шофиране, но не можем да открием причината за неизправността в сервиза. Срещали ли сте се вече с такъв проблем?

Отговор: Тази неизправност ни е докладвана няколко пъти – причинена е от удари на лоста, свързващ цилиндъра на ключалката на вратата на водача, върху механизма за заключване на вратата. Монтирайте подложка от пяна, достъпна в отдел резервни части за BMW, между ключалката на вратата на водача и свързващия лост на цилиндъра на ключалката на вратата (фиг. 1.1). След приключване на ремонта трябва да се извърши тестово шофиране, за да се уверите, че проблемът е отстранен.

 

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!