Вземете участие в уебинарите на Valeo на тема DDC и спечелете конкурентно предимство

17 февруари 2021, 9:56

Развитието на автосервиза и компетенциите на неговите служители е от решаващо значение на днешния пазар на ремонти. За да придобиете нови знания и умения и по този начин да изпреварите конкуренцията, можете още днес да се регистрирате за обучение на Valeo за пазарната новост – двоен сух съединител DDC (Dual Dry Clutch) за автомобилите от марки KIA и Hyundai.

Вземете участие в безплатния семинар относно съединителя DDC

На най-новите уебинари за двойния сух съединител DDC фирма Valeo, която като първа предлага това решение на вторичния пазар, обяснява наред с други каква е правилната процедура за смяна на съединителя. Техническите специалисти на фирмата обясняват също така и процеса на калибриране на подчинения цилиндър на съединителя, който трябва да се извършва всеки път при такъв ремонт.

Темите на уебинарите за DDC са както следва:

  • DDC Двоен сух съединител – ново в офертата
  • Процес на монтаж на съединителя DDC
  • Демонтаж на подчинения цилиндър в скоростна кутия със съединител DDC
  • Процес на калибрация на подчинения цилиндър
  • Детайли и указания за монтаж + отговори на въпроси на участниците

Регистрирайте се още сега за уебинарите на Valeo за съединителя DDC: ЛИНК

Защо си заслужава да вземете участие в семинарите за DDC?

Превозните средства, оборудвани със сух двоен съединител DDC , представляват все по-голям дял от автомобилите по европейските пътища. Това е значителна част от моделите на популярните корейски марки KIA и Hyundai. Много от тези превозни средства са вече на няколко години, с изтекъл срок на фабричната гаранцията и с голям пробег. Поради бързо нарастващата популярност на превозните средства, които не се нуждаят от ръчно управление, вносът на употребявани автомобили, оборудвани с DDC съединители, от Западна Европа също се увеличава. Всички тези факти ни позволяват да направим едно просто заключение – в близко бъдеще в нашите автосервизи ще бъдат доставяни все повече и повече автомобили, изискващи експлоатационна подмяна на двойния сух съединител DDC.

Valeo отваря нови възможности за автосервизите като предлага DDC съединители на вторичния пазар (преди тези части бяха достъпни само на оригиналния пазар за пръв монтаж) и предоставя безплатни онлайн курсове за тяхната подмяна, без необходимост да напускате дома си.

Как действа съединителят DDC?

Двойният сух съединител DDC е решение, което позволява бърза смяна на предавките, плавно и силно ускоряване и минимизира шума и вибрациите. Задвижващите механизми, задействащи поредните предавки, използвани в двойния сух съединител на Valeo, позволяват 15% по-бърза смяна на предавките в сравнение с предишното поколение 6-степенни скоростни кутии, използвани в автомобилите Hyundai и KIA.

Намаляването на емисията на СO2 е един от приоритетите на Valeo и е в основата на процеса на разработване на този съединител. Изключването на предавките се осъществява без необходимост от използване на електрическа енергия, генерирана от електромеханичния задвижващ механизъм. Всички тези иновации подобряват плавността, намаляват вибрациите и съпротивлението и допринасят за по-нисък разход на гориво и намалена емисия на СO2.

Искате да научите повече за съединителя DDC? Регистрирайте се още сега и вземете участие в безплатните уебинари. ЛИНК

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!