Изберете най-добрите решения за спирачната система

6 май 2021, 8:00

За поредна година дългите уикенди и празнични пътувания ще бъдат различни. Повечето от пътуващите вероятно ще изберат да шофират из страната, вместо да летят в чужбина със самолет. Тази тенденция, породена от глобалната ситуация, генерира дългоочаквана вълна от клиенти в автомобилните сервизи. Както собствениците на стари, така и на нови модели автомобили могат да посетят сервиза, за да се оборудват с най-важния елемент за безопасното пътуване – работещи спирачки. Да, дори по-новите модели може да изискват сервизно обслужване на спирачките, независимо от планираните периодични прегледи. Това представлява предизвикателство пред независимите сервизи – да намерят резервни части за спирачните системи точно на тези най-нови автомобили.

Точно тук е мястото на Delphi Technologies, доставчик на части от първи избор за автомобилни сервизи. Решенията, предлагани от фирмата, помагат да се обслужват възможно най-много превозни средства, благодарение на което сервизите могат да увеличат възможностите за развитие и приходи. Помагането на сервизите да се възползват от възможностите на пазара за резервни части в началото на живота на автомобила е в основата на програмите за разширяване на покриването на автопарка от Delphi Technologies. Компанията непрекъснато добавя нови марки и модели към офертата си от спирачни системи. Понастоящем, благодарение на последователното изпълнение на плана, Delphi Technologies има 99,4% покритие на автопарка за спирачните накладки и 97,7% от покритието на автопарка за спирачни дискове в целия Европейски съюз. Струва си да се спомене за първите на пазара накладки в избраните най-нови модели като Citroen C4 Cactus, SsangYong Tivoli и Volkswagen Transporter, както и рекордните 24 приложения, въведени на пазара от Delphi Technologies през 2020 година.

Водещата оферта, бързата наличност, знанията и опитът OE в областта на технологии, ориентирани към безопасността – всички компоненти, използвани от Delphi Technologies в спирачните системи съдържат материали и конструкции с оригинално качество ОЕ, както и база ОЕ в областта на триенето и контрол на температурата. Фирмата е намерила дори начин да подобри опаковката, спестявайки до 30 тона пластмаса и 18 тона картон годишно, за да постигне по-устойчиво решение.

Проверката, сервизното обслужване и ремонтът на спирачките ще бъдат съществена част от работата на сервизите, за да могат клиентите им тази година да пътуват безопасно на пътя. Офертата на спирачни системи на Delphi Technologies съчетава водещ на пазара обхват и първокласна скорост за въвеждане на пазара със знания и опит OE, за да се оборудват сервизите с лесен достъп до икономически ефективни и устойчиви опции за ремонти, които най-добре отговарят на техните нужди.

Научете повече на delphiaftermarket.com

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!