Комплект за първа помощ за двигател „Made in Germany”

27 май 2021, 8:00

AIC – немски специалист за резервни авточасти разпространява оригинални комплекти ангренажни вериги от доставчика OEM – фирма iwis от Мюнхен.

AIC Germany си е поставила за цел да предложи на следпродажбения пазар евтини, но висококачествени резервни авточасти, които обикновено са непропорционално скъпи при оригиналния производител. Ако гаранционният срок на автомобила е изтекъл или разходите за ремонт при оригиналния производител вече не съответстват на стойността на автомобила, продуктите на AIC заслужават на внимание. Благодарение на разнообразното портфолио от над 9000 резервни части в повече от 100 продуктови групи, AIC предлага продукти, които винаги са необходими, а в някои случаи уникални на следпродажбения пазар. Било то изолационни постелки за капака на двигателя, хидравлични маркучи, лагери на колелата или елементи за фиксиране на врати.

Наскоро фирма AIC пое международното разпространение на комплекти ангренажни вериги от доставчика на оригинални части iwis в Мюнхен. Повече от 90 години тази фирма с богата традиция е един от водещите световни доставчици на високоефективни задвижващи вериги, иновативни системи за верижни задвижвания, както и ефективни, дори филигранни решения за всички видове специфични за клиента приложения. Различни известни производители на автомобили използват продуктите на фирма iwis като оригинално оборудване за своите двигатели, които са 100% „Произведени в Германия”.

Поради тази причина фирма AIC, има удоволствието да предложи комплекти ангренажни вериги от марка iwis. Все пак тя е производител на признати качествени продукти за управление на задвижването на двигатели, които се характеризират с надеждност, трайност и възможно най-висока прецизност. Затова AIC гарантира пробег от пет години до 100 000 km за всички комплекти. Така че, ако искате да сте сигурни, че продуктът ще изпълни това, което обещава, не можете да си позволите да игнорирате ангренажните вериги с най-високо качество на фирма iwis.

AIC предлага широка гама от над 150 системи ангренажни вериги – и много други, планирани за в бъдеще – за различни приложения в превозни средства. За да отговорят оптимално на изискванията на клиента, тези системи вериги се предлагат както като къси, така и като дълги системи. Ще ги намерите само в AIC.

Както при собствения си асортимент, AIC ще разпространява продуктите на iwis само чрез търговци на авточасти на едро. Няма да има директни доставки до сервизи или крайни клиенти. Ангренажни вериги, зъбни колела, обтегачи на вериги и плъзгащи водачи се доставят в оригинални опаковки на фирма iwis директно от склада за високо складиране в централата на AIC в Глинде близо до Хамбург.

Ако искате да научите повече за комплектите на веригата iwis или за продуктовата гама на AIC, моля, свържете се

Ms. Michelle Reher
Phone: +49 40 253 066 17
Email: m. reher@aic-germany.de

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!