Кампании на Schaeffler REPXPERT: Който купува Schaeffler, печели. Кампаниите в подкрепа на продажбите в България оттук нататък ще се провеждат ежемесечно!

1 май 2022, 15:44

Вие, както и вашите клиенти – автосервизите, се възползвате от качеството на широката гама продукти на Schaeffler. Сега, можете да се възползвате дори още повече! Schaeffler REPXPERT team Bulgaria организира редовни промоции за автосервизи. Сервиз, който купува конкретни продукти на Schaeffler, може редовно да печели стимулиращи оригинални Schaeffler награди! От Януари 2022г. ще организираме такива надпревари всеки месец!


Какви са условията?

Повечето опаковки на продукти от Schaeffler (INA, LuK, FAG) съдържат бонус талони. Сервизи, с регистрирани акаунти на www.repxpert.bg, могат да събират и регистрират бонус точки, за да получават RMI документи безплатно. Но ние не спираме да развиваме платформата – сега е по-лесно от всякога автосервиите да получат оригинален продукт с марката Schaeffler. Всяка година организирахе няколко състезания, популяризиращи различни продуктови категории, за да могат да участват колкото се може по-широк кръг от сервизи. Вече изпратихме над 200 награди на ваши клиенти в България – и това беше само началото. Вярваме, че вече стабилното доверие към продуктите на Schaeffler на пазара ще се повишава още повече.

Как можете да подкрепите кампанията?

Ако искате да получавате редовни актуализации за нашите кампании с награди за определени ремонтни решения на Schaeffler (награди, условия, срокове), уведомете ни. Ще се радваме да ви предоставим банери, текстове или друго съдържание, което можете да използвате във вашите стандартни маркетингови канали като социални медии, бюлетини или каталожни банери и да информирате клиентите си за това. Просто ни уведомете.

Какво може да спечелят сервизите този път?

Както вече споменахме, за 2022г. са планирани множество кампании, на практика за всеки един месец, които ще бъдат на различна тематика (леки, лекотоварни и тежкотоварни приложения) и с разнообразни награди. Ще проведем предстоящата кампания от 1ви до 31ви Май, като тя ще бъде насочена към нашите приложения за леки превозни средства, където на участниците ще бъдат раздадени 100 брандирани Schaeffler хладилни раници! Достатъчно е само вашите клиенти да бъдат регистрирани юридически лица на територията на Република България и да регистрират в своите REPXPERT акаунти точки, получени от FAG Track Control Arm KIT за да им предоставим наградата, а именно: не по-малко от 4000 точки за да спечелят наградата. За тях самите ще е изключително лесно – ние автоматично проверяваме баланса на техните бонус точки в посочения по-горе промо период и според него, определяме спечилилите награда. Изпращаме им я напълно безплатно до посоченият от тях в акаунта им град.

Посетете https://www.repxpert.bg/bg/BG-campaign-1  за повече подробности или се свържете директно с нас.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!