Бош – силен партньор за

20 май 2022, 16:03

КОМПОНЕНТИ НА БОШ ЗА ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ

 

Като доставчик на оригинално оборудване, Бош осигурява компоненти и решения на производителите на търговски превозни средства по целия свят. Тази експертиза носи значителна полза и за афтърмаркета. Предоставяйки широка гама от здрави и висококачествени резервни части, Бош е надежден и постоянен сервизен партньор през целия жизнен цикъл на автомобила.

Гамата от резервни части Бош за търговски превозни средства включва нови части, обменни продукти от Bosch eXchange и ремонтни решения. По този начин се покриват специфичните изисквания за различни цели на приложение въз основа на актуалната стойностна съответното превозно средство

В предстоящите издания на списание „Светът   на камионите“отделните категории резервни части в зеленото каре ще бъдат представени по- подробно.

Сервизно оборудване, обучения и диагностика за товарни автомобили

Сервизите за търговски превозни средства трябва да подготвят автомобилите за пътя възможно най-бързо.

Диагностика, тестване, поддръжка, ремонт – сервизното оборудване и услугите на Бош повишават ефективността на сервизите за товарни автомобили. Това важи както за сложните случаи на ремонт, така и за ежедневната рутинна диагностика. Сервизите могат да разчитат на натрупаното ноу-хау, технологичната експертиза и обширния практически опит, събран през десетилетията на успешна             подкрепа            за автосервизите. За тази цел Бош предоставя богата гама от сервизно оборудване и технически обучения за поддръжка и ремонт на търговски превозни средства.

Тестване и поддръжка на системата за третиране на отработените газове Bosch Denoxtronic

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ДИАГНОСТИКА

Специалното сервизно оборудване за товарни автомобили не само е най-съвременното, но също така е разработено според високите изисквания за качество на Бош.

Диагностика и тестване на търговски превозни средства

Повечето устройства могат да бъдат свързани помежду си чрез Bosch Connected Repair – Свързания ремонт на Бош за бърз обмен на данни и повишена ефективност на работните процеси. Цялостната продуктова гама обхваща различни области, като се започне от диагностика на ECU, обслужване на акумулаторите и калибриране на системите за подпомагане на до поддръжка на климатици, тестване, ремонт и подмяна на дизелови компоненти, анализ на отработените газове и на автомобилни системи. Интуитивното и удобно за потребителя тестово оборудване се управлява с помощта на диагностичния софтуер на Bosch ESI[tronic] 2.0 Online. Така сервизите за търговски превозни средства са добре подготвени както за настоящите, така и за бъдещите предизвикателства.

ОБУЧЕНИЯ В НОУ-ХАУ

В Центъра за обучения на Бош сервизите се възползват от експертния опит на висококвалифицирани треньори с богата експертиза в бранша. Обхватът от обучения включва курсове по технологиите на товарните автомобили, като третиране на отработените газове, дизелово впръскване, електросистеми и електроника на комфортните системи, тестване на сензори, ПИН на ремарке и използване на диагностичните тестери от серия KTS. Присъствените курсове се допълват от онлайн обучения на живо. В този формат треньорите преподават своето изчерпателно ноу- хау с практически примери във виртуална среда. Участниците се информират за автомобилните системи и за подходящите продукти на Бош. Те получават и отговори на въпросите си онлайн в предаването на живо.

Практическо обучение с тестово оборудване Bosch

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!