NRF, ДОВЕРЕН ПРОИЗВОДИТЕЛ НА РАДИАТОРИ ЗА КАМИОНИ И НЕ САМО

18 май 2023, 10:00

NRF има дългогодишен опит като производител на охладителни части. Следователно, той напълно разбира изискванията за производителност на предлаганите на пазара продукти. Когато става въпрос за камиони, има едно основно изискване: бъдете умение. Поради строгите производствени процеси и обширните процедури за тестване, NRF предлага пълна гама от радиатори за камиони. Гамата също така съдържа референции Euro 6.

СОБСТВЕНИ ПРОИЗВОДСТВЕНИ МОЩНОСТИ

Следпродажбените радиатори за камиони NRF се произвеждат на същите производствени линии като другите части за оригинално оборудване. NRF използва висококачествени суровини. По време на производствения процес NRF гарантира, че всички измервания и спецификации са правилни.

Вибрационни тестове за симулиране на реални работни и пътни условия.

ЗДРАВА И СОЛИДНА ОПАКОВКА

NRF частите винаги се доставят в твърди кутии, което води до оптимална защита по време на съхранение и транспорт. Освен това входовете и изходите на продукта са защитени, за да се предотврати замърсяване отвън.

ОБШИРНИ ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЕСТВАНЕ

След производствения процес всички радиатори се тестват. Тези тестове включват тестове за течове, налягане и вибрации. Тези тестове симулират реални експлоатационни и пътни условия.

ОЩЕ ПО-ВИСОКИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА ЧАСТИ  ЕВРО 6

Евро 6 радиаторите и междинните охладители изискват по-високо ниво на производителност на продукта поради по-високото налягане на охлаждащата течност на двигателя. Усъвършенстваният дизайн на ребрата и тръбите на радиатора NRF осигурява по-добра охлаждаща производителност и условия за спад на налягането. В допълнение, перфектно изработените стоманени рамки са от съществено значение за осигуряване на перфектно прилягане. Тези рамки също са много важни за абсорбирането на вибрациите.

Открийте цялата ни гама в уеб магазина на NRF или на TecDoc.

NRF ВАШИЯТ ДОСТАВЧИК НА СЕНЗОРИ

NRF се стреми да бъде един единствен доставчик. Това означава, че можете да очаквате повече от части за охлаждане на двигателя и контрол на климата. Ние отиваме още по-далеч. Продължаваме да разширяваме нашата оферта с нови продуктови групи като сензори.

Датчик за температура на изгорелите газове за Mercedes-Benz Actros (NRF nr. 707010)

ОХЛАЖДАНЕ НА ДВИГАТЕЛЯ

› Радиатори › Интеркулери › Маслени охладители ›Вентилатори на радиатори ›Виско съединители ›Разширителни резервоари ›Термостати

УПРАВЛЕНИЕ НА КЛИМАТИКА

Кондензатори › Компресори › Изпарители › Радиатори за купе  ›   Сушилни Вентилатори за купе › Стъпала резистори › Разширителни съдове  › Сензори за налягане › Съединители на компресора на климата› Компресорно масло

И ПОВЕЧЕ

EGR охладители ›  EGR клапан › Спомагателни водни помпи ›Сензори за температура на отработените газове ›  Сензори за налягане на изгорелите газове ›  Сензори за температура на охлаждащата течност› Сензори за ниво на охлаждащата течност

ГОЛЯМА  ГАМА EASY FIT (= включени аксесоари за монтаж)

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!