Нов Централен Склад на Nissens & AVA в центална – източна Европа

19 октомври 2023, 7:01

Nissens Automotive се разширява с нов централен склад, с още по-голям капацитет. Изграждането на този склад е с цел, допълнително подпомагане на клиентите от централна и източна Европа. Складът в Полша е част от складовата мрежа на Nissens със площ от над 65‘000 кв.м. 

Логистика, отговаряща на нуждите на пазара

Nissens Automotive  е прочута и често награждавана за своята изключителна логистична структура фирма, която играе решаваща роля за това,  клиентите им да разширят своя бизнес с още по-широка гама продукти за охлаждане и ефективност на двигателя.

Оперативната структура на Nissens предлага 95% наличност на склад, на 95% от продуктите за Европейския автомобилен парк, осигурена от широката продуктова гама на Nissens, предлагаща над 14‘000 артикула с гарантирана 24-часова доставка в рамките на Европа.

Nissens Automotive Group предлага пълен спектър от възможности за доставка –  започвайки от експресните доставки от нашите 16 локални дистрибуторски центъра, доставки на едро от нашите два европейски централни склада, както и поръчки на цели контейнери директно от нашите фабрики в Европа и Азия. Решения, които са предназначени да оптимизират веригите за доставки на клиентите.

 Допълнителен принос за успеха на клиентите.

Разширяването на новото централно логистично звено, предназначено за региона на ЦИЕ е предварителна кулминация на разширяването на присъствието на Nissens, което започна в Полша преди повече от четири години. То е ангажимент за задоволяване на нуждите на клиентите от взискателния и конкурентен Афтърмаркет. Той представлява допълнение към другите два централни склада – в Дания и Китай и към 16-те дистрибуторски центъра, които Nissens има, стратегически разположени в Европа, Азия и Северна Америка. Всички те са проектирани с цел да обслужват клиенти, чрез оптимизирани по отношение на разходите, надеждни и екологични решения.

Новият склад в Полша е модерен и високоефективен склад, работещ в рамките на най-високите логистични стандарти, предлагащ гъвкава структура за по-нататъшно разширяване.

Вицепрезидентът на веригата за доставки на Nissens Group, Есбен Янсен, казва: „С разширяването на централния склад в Полша ние допълнително увеличаваме близостта на продуктите на Nissens и AVA и свързаните с тях услуги до клиентите ни в цяла Европа. Щастливи сме да осигурим същото портфолио от първокласни, ефективни, гъвкави и персонализирани решения на веригата за доставки за клиенти и на двете марки. Те включват директни доставки от нашите фабрики и производствени партньори, доставки от централните ни складови бази и доставки от всеки от нашите 16 локални дистрибуторски центъра по целия свят. Всички те са част от „Предоставяне на разликата“ и „Умният избор“ – уникалните стойностни решения, които ние предоставяме на Афтърмаркета.“

New NissensCEE Region Central Warehouse in Short – Накратко за новият склад на Nissens за централна и Източна Европа:

  • Въведен е в експлоатация с пълен капацитет от пролетта на 2023 г
  • Намира се в Познан, Полша
  • Разпределителен център за продукти на Nissens & AVA
  • Мениджиран от DB Schenker
  • С площ от 20 000 m²
  • Капацитет 39 000 палетни места

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!