KYB отличен с наградата Toyota

8 ноември 2018, 8:53

KYB Corporation получи награда от Toyota Motor Corporation, с признание за оригинално развитие на технологиите.

Наградата беше представена на церемония през юни, за амортисьорите, които KYB разработи за новия модел на Toyota Corolla Sport. Тойота призна, че оригиналната технология на KYB е допринесла значително за подобряването на възможностите на новото превозно средство и с това KYB получи сертификат за препоръка.

Новият Corolla Sport първоначално е стартиран в Япония. Окачването използва MacPherson Struts за предното и двойно окачване на окачването за задната част. Това е първият модел на Toyota за задвижване на предните колела, използващ система за аварийно променливо окачване (AVS) с линеен соленоид. AVS регулира силата на затихване за всяко колело според повърхността на пътя и условията на шофиране, за да осигури удобно придвижване на всяка пътна настилка.

Колесните амортисьори KYB оптимизират амортисьорната сила при ниски скорости, реагират бързо от самото начало, както и осигуряват отлично управление и комфорт при по-бързи скорости. Чрез намаляване на тежестта на тялото при завой, способността за управление и спешно избягване на аварии е подобрена. Чрез независимото регулиране на амортисьорната сила за всяко колело AVS поддържа позицията на автомобила. Към автомобила има допълнителен спортен режим, при който амортисьорната сила е включена, за да бъде подходяща за спортно шофиране.

Новите амортисьори имат 600 отделни теста, използващи различни комбинации от масла и компоненти, преди да се направи окончателен избор за постигане на комфортно задвижване с отзивчиво управление.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!