Denso стартира техническо онлайн обучение

7 май 2020, 13:00

Уморихте се да четете за коронавирус навсякъде? Посетете новият технически портал на DENSO: www.denso-technic.com/bg, отворете онлайн курсовете от уюта на вашия дом и ефективно прекарвайте време в изучаване и подобряване на вашите професионални умения и знания.

DENSO, една от водещите световни технологични компании, известни с японското си качество и прецизност, и акцент върху абсолютната надеждност на своите продукти, също предлага подкрепа за развитие на уменията. Екипът на DENSO Aftermarket е подготвил интерактивна платформа за електронно обучение, която ще помогне на механиците в личното им развитие и ще ги подготви за професионалната им кариера.

От 30 април 2020 г. са достъпни безплатни онлайн курсове за следните продуктови групи:
  • Запалителни свещи
  • Стартери
  • Алтернатори
  • и 3 модула на A / C системи

 

Постепенно ще се добавят допълнителни онлайн курсове.

Можете да учите в свободното си време и след прекъсване, системата запомня до коя страница сте стигнали. Всеки път, когато решите да се върнете назад, можете да отворите курса на страницата, където сте завършили последния път. Регистрирайте се днес и се уверете сами в другите предимства на онлайн обучението на DENSO.

Винаги се опитваме да внесем нещо ново. Много се радвам, че успяхме да предложим интерактивно решение за сравнително кратко време и да изградим сложна платформа за електронно обучение на 6 различни езика (полски, чешки, унгарски, румънски, български и не на последно място английски). Вярвам, че благодарение на местните езици нашето онлайн обучение ще срещне положителна обратна връзка и ще помогне на механиците от различни страни да разберат по-добре проблематиката и да подобрят техническите си познания за продуктите и ноу-хау на DENSO по-бързо“, добавя Тереза ​​Чечова, маркетинг мениджър на DENSO за Източна Европа. 

Електронното обучение е създадено специално за механиците. Въпреки това, дистрибутори, студенти или преподаватели в технически училища или други специалисти в бизнеса на следпродажбено обслужване на автомобили, които искат да развият или задълбочат личните технически познания, също могат да имат достъп до онлайн курсове. Всички те могат да се регистрират, да завършат техническо обучение, да провеждат тестове и да получат персонализиран сертификат след успешно завършване.

В допълнение, механиците могат да се присъединят към ” Лигата на истинските механици ” – лига, в която механици от избрани страни от Централна и Източна Европа, могат да събират “монети DENSO” като част от обучението, да имат шанс да бъдат сред ТОП 10-те най-добри механици и да бъдете наградени с ценни награди като диагностичен инструмент e-Videns с годишен лиценз, състезателен часовник Toyota Gazoo, раница за преносими компютри и много други.

Регистрирайте се сега и докажете, че сте „Истинският механик“.

За повече инфомация, посетете www.denso-technic.com/bg или се регистрирайте сега.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!