Как да увеличите продажбите на филтрите за купето

10 юли 2020, 13:00

Подготвили сме ви четири прости съвета, които можете да използвате, когато разговаряте с клиенти, които подценяват важността на кабинните филтри. Разберете как да се справите с най-често срещаните аргументи на скептиците и ефективно да убеждавате за необходимостта от редовна подмяна на филтри в купето!

1. Напомнете на клиентите за необходимостта от редовна подмяна на филтъра в купето и ги осведомете, когато чуете коментари, които омаловажават ролята му.

„Нямах филтър за купето в първата си кола и въпреки това все още съм жив“ – такъв пренебрежителен коментар може да чуете като отговор, когато предполагате, че е дошло времето за подмяна на кабинния филтър. В такъв случаи, трябва да посъветвате клиента, че осведомеността за заплахите се е променила значително през годините. Филтър, който не се подменя редовно, има безспорен негативен ефект върху здравето. Замърсеният въздух, влизащ в пътническата кабина през вентилационната или климатичната система, може да причини:

  • затруднения с дишането
  • умора, сенна хрема или сълзене
  • астма или хронично белодробно заболяване.

Симптомите, причинени от нередовна подмяна на кабинния филтър, засягат не само комфорта и безопасността на водача и пътниците, но и здравето им!

Замърсяването на въздуха представлява ли сериозна заплаха?
За да отговорите на този въпрос, трябва да се обърнете към официалните данни на Европейската агенция по околна среда, според които над 460 000 души в Европа умират преждевременно само поради замърсяване на въздуха. Проблемът с прекомерно замърсения въздух засяга 80% от жителите на градските райони в Европа В същото време трябва да се подчертае, че замърсеният въздух по пътищата, който навлиза в превозното средство чрез вентилацията или климатичната система е много по-силно замърсен от въздуха в райони, далеч от пътя.

2. Гледката на износен филтър за купето ви кара да мислите!

Замърсителите, които можете да видите на замърсен филтър за купето, биха могли да навлязат във вашата дихателна система и биха могли да станат причина за астма или хронично белодробно заболяване. Показването на износен кабинен филтър на клиентите може да им помогне да разберат това и може да повлияе на решението им за покупка.
Необходимо е да се отбележи, че замърсяванията, задържани от кабинен филтър, могат да бъдат до 7 пъти по-малки от диаметъра на човешката косъм. По този начин износеният филтър е дом на милиони частици, които потенциално биха могли да влязат в дихателната система на пътниците.

3. Опишете предимствата на филтрите с активен въглен пред обикновените.

Ако вашият клиент се колебае дали да избере стандартен филтър или филтър с активен въглен, трябва да препоръчате последния тип. Активният въглен, разположен между слоевете на нетъкан текстил на филтъра, абсорбира миризми и вредни газообразни вещества, като серни оксиди.

Интересен факт: активен въглен се получава от черупки на кокосови орехи, които са овъглени до 800 ° C. Площта на един грам активен въглен е до 900 м².

4. Използвайте силния аргумент, свързан с технологията PROTECT +, вградена във всички филтри на кабината на FILTRON.

Всички филтри за купе на FILTRON разполагат с технологията PROTECT +, която блокира алергените и предотвратява растежа на бактерии и плесени върху филтрите. Ефективността на разтвора е потвърдена от лабораторни тестове в MPA Institute в Бремен. Технологията се основава на покритие с микрочастици, видимо под микроскоп, което привлича и след това разгражда клетките на микроорганизмите. Тъй като алергените се задържат и растежът на бактерии и плесен върху филтъра се предотвратява, рискът от алергични реакции се намалява и комфортът ви при пътуване се подобрява.

Интересен факт: според Световната здравна организация, алергичните реакции са номер три в списъка на най-често срещаните хронични заболявания. Счита се, че приблизително 25% от хората в Европа имат симптоми на алергия. Избирайки PROTECT + филтър, можете да защитите себе си и клиентите си от остри алергични реакции.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!