Delphi Technologies разширява европейската програма за спирачки

4 август 2020, 7:00

Delphi Technologies, световен доставчик на решения за следпродажбено обслужване, разшири своята програма за спирачки в Европа. През 2019 г. компанията пусна повече от 130 нови видове накладки и дискове за популярни нови превозни средства, включително нарастващия пазар на азиатски приложения и хибридни и електрически автомобили.

Възможност за монтаж на допълнителни 19 милиона автомобила, сега компанията предлага повече от 97 процента покритие на спирачните дискове и 98,58 процента на накладките в Европа. Последните въведения, в допълнение към вече обширна гама, ще позволят на независимите сервизи да посрещнат нуждите на бързо развиващия се парк от превозни средства с най-висококачествените резервни части, за бързи ремонти, които печелят пари.

Бързо включване на нови приложения за превозни средства

Delphi Technologies бърза да въведе подходящите части в афтърмаркет пазара в най-кратки срокове.

Накладките са едни от първите критични елементи, които трябва да бъдат заменени, което обикновено е в рамките на шест месеца от пускането на превозното средство на пазара и съответно 12 месеца за дисковете. Миналата година например Delphi пусна нови компоненти за Range Rover Evoque, Volvo S60, BMW серия 7 и Mercedes B-клас.

„Особено се гордеем с многобройните ни приложения, които пускаме първи на пазара“, коментира Джеймс Тибърт, директор по маркетинг на EMEA, Delphi Technologies Aftermarket. „Първи сме на пазара със спирачни компоненти за превозни средства като Audi Q8 и Toyota Supra, Land Rover Defender и Volkswagen Golf MK8, благодарение на което независимият пазар може да получи възможност за ремонти на най-новите превозни средства още по-рано. Освен че ще генерирате допълнителни приходи от най-добрите практики, обслужване с качество OE, сервизите ще бъдат подготвени за при бъдещи ремонти с висока стойност. ”

Бързо растяща възможност за обслужване на азиатски превозни средства

За да отговори на бързо нарастващото търсене на резервни части, компанията разширява своята гама за японски и корейски приложения. Разширената гама включва повече от 2600 части (целият диапазон на спирачни компоненти за азиатските производители на превозни средства), монтирани на популярни превозни средства като Mazda 3, Hyundai i30 Fastback, Nissan Qashqai и Toyota Corolla и покрива над 99 процента от европейския парк на накладки и 97,7 процента на дискове.

Водейки се от тенденцията за увеличаване на хибридните и електрически превозни средства (HEV) Delphi Technologies въвежда нови продуктови линии в подкрепа на бързо растящия пазар.

Използвайки своя опит като пионер в задвижващите технологии, решения и услуги, съчетано с богато наследство като водещ производител на спирачни системи, компанията вече покрива повече от 95 процента от европейския HEV парк за накладки и 93 процента за дискове.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!