Пръскай удобно – дори обърнат обратно

7 ноември 2018, 13:00

Удобно пръскане – дори обърнат надолу
– Устойчив на разтворители пулверизатор
– Месингова разпръскваща глава

В сервиза се работи някои разтвори и химикали, които трябва да бъдат напръскани. Ако това се случи на труднодостъпни места, е необходим пулверизатор. KS Tools разполага със силен атоматизатор за налягане в два размера, с които специалистите от сервиза могат да работят удобно. Той е идеален за приложение на различни химикали и почистващи препарати.

Пулверизатора с налягане от KS Tools не само е идеално за труднодостъпни места, но и създава достатъчно налягане, когато механика работи над главата си. Това означава, че специалистите в сервиза могат безопасно да прилагат почистващи препарати за спирачки или други химикали, където са необходими, дори под автомобила или под ъгъл.
Пулверизаторът е изработен от висококачествен полиетилен и има месингова пръскачка. Тази глава може да се регулира от фина до груба, така че винаги да е налице правилната мъгла. Потребителят може да затвори главата за пръскане, за да предотврати случайно пръскане.
Независимо дали е почистващ препарат за почистване на спирачки, почистващ препарат, разтворител или почистващ препарат, уплътнителите Viton® гарантират, че агентът само се отделя от главата по контролиран начин. Пулверизаторът се предлага в размери с капацитет от един или два литра. Така че правилният размер е винаги под ръка.

Номерът на продукта KS Tools е 150.8251 за еднолитровия пулверизатор и 150.8252 за двулитровия продукт.

 

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!