Новият E-BOX от MAHA предлага захранване директно на работното място за диагностика и сервиз

28 декември 2018, 9:00

За най-добро използване новата система E-BOX, която е окачена на тавана, предлага не само захранване и сгъстен въздух, интегрирано управляващо устройство за подемника и LAN кабелна връзка, но и отделение за зарядни устройства за батерии. Практическо решение, което най-накрая решава проблема с доставката на енергия директно на работното място на сервиза.

С новата E-BOX на MAHA, изключването, временното зареждане или местенето на зарядни устройства за батерии е нещо от миналото. Почти всички стандартни зарядни устройства могат да се съхраняват в собственото си отделение  без да пречат. “С тази комбинация ние предлагаме уникално решение за проблема с енергийните доставки на работното място за диагностика и сервиз”, обяснява Holger Seeliger, продуктов мениджър на производителя на Allgäu, с голям ентусиазъм. “Зарядният ток от около 100 Ah, който се изисква от много производители, винаги е на разположение в близост до автомобила, а с новия E-BOX може лесно и практически да се получи от тавана.” В резултат MAHA е първият доставчик, който интегрира тази потребност в специално изработен продукт и следователно идеално замества класическите  захранвания в сервиза, не на последно поради това, че е близо до работното място позволява използването на къси кабели за съответните машини за обработка.

Многофункционален и практичен

E-BOX, окачен на тавана, е особено удобен за потребителя, защото може да бъде лесно достъпен за всички функции и контролиран директно отдолу. “Едно перфектно решение, без което никое работно място в сервиза не трябва да бъде”, казва Seeliger.

Новият E-BOX предлага две връзки със сгъстен въздух с предпазни съединения, три контакта в стандартната версия, както и опционално два LAN контакта и сега възможност за интегриране на подходящо зарядно устройство. За разлика от други производители, кабелите са защитени в здрава квадратна алуминиева тръба с форма на L, която осигурява стабилност и предотвратява вибрациите. Стандартната цена вече включва кабели с дължина от 5 метра, достигащи до тавана на залата. Освен това всички връзки в E-BOX вече са свързани фабрично. Може да се добави и връзка за подготовка на сгъстен въздух и управление на повдигането.

Очевидно е, че предишният E-BOX от MAHA все още е налице като по-икономична версия без полица за съхранение и е идеално подходяща за работни места, където не се изисква зарядно устройство.

Източник: MAHA

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!