KIT4P® – комплект за конвертиране при DMC /двумасови маховици/

7 януари 2019, 10:00

Valeo KIT4P предлагат висококачествена алтернатива на DMC (двумасовите маховици), която съответства на нейните експлоатационни характеристики. Това иновационно решение на Valeo празнува над 15 години успех.

Комплектът KIT4P се състои от твърд маховик без износващи се части. За да се осигури същата функция на съединителя, максимален трансфер на въртящия момент на двигателя и пълна защита на скоростната кутия, KIT4P съдържа комплект съединители, изработени по технологията на Valeo за затихване на вибрациите, която широко се използва от Valeo като оригинално оборудване.

Последните разработки на KIT4P покриват масови приложения като BMW 1,3,5 Series, Opel / Vauxhall Corsa, Meriva, Combo 1.3CDTi, Opel Agila, Citroën C2, C3, C4, C5, Xsara Picasso, Ford Mondeo III 2.0D, 2.0 TDi, Suzuki Swift, Ignis II, Volvo S40, Mistubishi Carisma и Audi A3 & TT.

Valeo пусна и KIT4P, включващи концентрични лагер-помпи (CSC) за автомобили, оборудвани с пълна хидравлична система за задействане. Днес 14-те референции са налични и непрекъснато ще нарастват, за да може на пазара да бъде пуснат пълен комплект за подмяна за всички приложения. Valeo предлага и пълна гама от съединители- комплект, които позволяват индивидуална замяна на съединителя (без маховика).

Днес 98-те KIT4P комплекта за конверсия са в гамата на Valeo, обхващащи повече от 40 милиона превозни средства в Европа, което прави Valeo ценен партньор в трансмисиите. Благодарение на демпфериращите дискове, KIT4P е икономично алтернативно решение за двумасовите маховици, което съчетава функционалност през целия експлоатационен живот и намалява разходите за ремонт и поддръжка в дългосрочен план.

Изберете Valeo:

  • Рентабилна и икономична алтернатива;
  • Изключително надеждно решение, осигуряващо пълна защита на двигателя и скоростна кутия;
  • Повишена издръжливост и живот на съединителя благодарение на ниското износване и по-добра термична устойчивост;
  • 100% прехвърляне на въртящия момент при всички условия на задвижване, което е важен фактор за безопасност;
  • Удобно решение с висока филтрация на вибрациите и шума за подобряване на удоволствието от шофирането;
  • Намален труд и оптимизиран монтаж благодарение на Valeo Service Kit.

Източник: valeoservice.com

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!