Дизеловият опит на Sogefi при най-продаваните лекотоварни автомобили

22 декември 2020, 7:00

7 от 10-те най-продавани лекотоварни превозни средства през 2019 г. са оборудвани с дизелови филтърни модули Sogefi, потвърждавайки компанията като един от водещите OE доставчици.

Sogefi, компанията за автомобилни компоненти на CIR Group, и европейският лидер за OE дизелови филтри показва своя опит на пазара на лекотоварни автомобили (LCV) като доставчик на дизелови горивни филтри за 7 от топ 10 на най-продаваните лекотоварни автомобили през 2019 г.

LCV паркът се е увеличил с повече от 2,1 милиона превозни средства през 2019 г., отбелязвайки седми пореден път година на растеж в Европейския съюз.

Независимо къде се намирате в Европа, неизбежно ще срещнете професионалисти с едно от тези превозни средства – Ford Transit, Renault Traffic, Citroen Berlingo, PSA Partner, Opel / Vauxhall Vivaro.

Тъй като тези потребители са професионалисти, които се нуждаят от здрав и надежден автомобил, се демонстрира пълното доверие на OEM производителите в Sogefi за да отговарят на по-високите изисквания.

Последният пример за ноу-хау на технологията Sogefi в дизеловите филтри се отнася до модула за дизелово гориво, монтиран на няколко лекотоварни автомобила на групата Renault-Nissan-Mitsubishi (RNM) – един от лидерите в сегмента на лекотоварните автомобили и микробуси.

Модулът на филтъра за дизелово гориво

Sogefi разработи изключително иновативен модул за дизелово гориво, съставен от много здрав стоманен корпус, с монтиран метален / пластмасов капак, включващ сензор за ниво на водата и оптимизиран електрически нагревател за гориво, за да гарантира надеждно стартиране дори в най-студените сутрини, независимо от качеството на използваното гориво.

Базиран на технологията Diesel3Tech ™ на Sogefi, този филтър защитава както двигателя, така и инжекционната система, дори при екстремни нива на замърсяване с вода. Diesel3Tech ™ отделя водните капчици (до 10µm) от горивото и я съхранява в специален резервоар за вода. След като се достигне целевото ниво на водата, сензорът за вода в горивото светва предупредителна лампа на таблото. По този начин отделената вода може да бъде отстранена от резервоара през дренажния винт.

Филтърният елемент, благодарение на ексклузивната Sogefi технология за плисиране, предлага изключителна способност за задържане на замърсявания с намалени размери.

Благодарение на занитената конструкция, филтрите са запечатани по време на сглобяването в чиста бяла стая и не могат да бъдат замърсени преди да бъдат монтирани на автомобила. По този начин по време на обслужване си крайния клиент се възползва от чистотата на Sogefi, изградена на базата на най-строгите стандарти на OEM. Това избягва всякакви рискове от увреждане на съвременните и чувствителни компоненти за впръскване на гориво.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!