AkzoNobel и McLaren празнуват 10-годишно партньорство

7 ноември 2018, 11:22

AkzoNobel и McLaren отбелязват 10 години от създаването на своето изключително  партньорство. Двете компании твърдят, че това е “вълнуващо десетилетие, ръководено от споделена страст за нови постижения и представяне”.

Близките отношение първо се започват през 2008 г., когато AkzoNobel стана официалният доставчик на решения за боядисване за McLaren Racing. Макларън използва марката на компанията Sikkens за своите автомобили F1 оттогава.

Сътрудничеството обаче не се ограничава само до екипа на Формула 1. AkzoNobel също е технологичен партньор на McLaren Automotive от 2012 г. насам, като всички автомобили на McLaren са изцяло боядисани в продуктите на компанията.

“Работата с партньори като McLaren е перфектен пример за ангажимента ни да предложим най-съвременни иновации”, каза Кийт Малик, директор на корпоративния бизнес на AkzoNobel за автомобилни и специални покрития. “Горди сме, че сме че работим с тях в продължение на 10 години и демонстрираме споделената си страст към високопроизводителни технологии и ефективност”.

Саймън Робъртс, главен оперативен директор на McLaren Racing добви: “Отношенията ни с AkzoNobel доведоха до нови иновации, научни и устойчиви постижения и качествени покрития. Тяхното дулгогодишно присъствир на пазара, съчетано с технологията, която сме разработили заедно, ни помогна да продължим да се стремим към високи резултати и ние сме развълнувани да се свържем в партньорство с AkzoNobel. ”

Колата McLaren F1 ще бъде в действие отново на 11 ноември на Голямата награда на Бразилия.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!